Fortnite, dev futbol kulüpleriyle anlaşma imzaladı
ensonhaber.com

Dünyanın en popüler battle royale oyunlarından Fortnite, yeni yaptığı anlaşmayla özellikle futbol severleri kendisine çekecek.

10 milyonlarca oyuncusuyla son üç yılın en çok tercih edilen oyunlarından biri olan Fortnite, "Güzel Oyun" sloganıyla futbol işine de el attı.

Popüler oyun; aralarında Manchester City, West Ham, Celtic, Rangers ve Juventus'un da olduğu 23 takımla anlaşma imzaladı.

FUTBOL TEMALI KOSTÜMLER EKLENİYOR

Oyuna futbol temalı yeni kostümlerle birlikte, bir de emote denilen ifadeler de ekleniyor. 23 Ocak'tan itibaren efsane futbolcu Pele'nin klasikleşmiş gol sevinci de oyuna eklenmiş olacak.

fortnite

Aralık ayında Marvel kahramanları temalı oyunuyla anlık 15.3 milyon oyuncuyla kendi rekorunu kıran Fortnite, ‘rap’çi Travis Scott ve  Marshmello ismiyle bilinen elektronik müzik yayıncısı Christopher Comstock gibi isimlerle de çeşitli anlaşmalar imzalamıştı.

Son olarak, anlaşma yapılan futbol kulüpleri ise şöyle:

Manchester City FC Juventus AC Milan Inter Milan AS Roma Seattle Sounders FC Atlanta United Los Angeles FC Santos FC Wolves West Ham United FC Sevilla FC Sporting CP Borussia Mönchengladbach FC Schalke 04 VFL Wolfsburg Rangers FC Celtic FC Cerezo Osaka Melbourne City FC Sydney FC Western Sydney Wanderers EC Bahia

Fortnite, dev futbol kulüpleriyle anlaşma imzaladı

Fortnite, dev futbol kulüpleriyle anlaşma imzaladı