Samsung'tan iPhone 6 Plus'a güçlü rakip geliyor

SAMSUNG

Piyasaya girdiği günden beri çok konuşulan ve birçok teste tabi tutulan iPhone 6 Plus'a Samsung'tan güçlü bir rakip geliyor. Galaxy S5'le istediği satış rakamlarına ulaşamayan Samsung, yeni amiral gemisi için sıkı bir çalışma yürütüyor.

DÜNYANIN EN BÜYÜK TEKNOLOJİ FUARINDAN TANITILACAK

Samsung'a yakın kaynaklara göre; Güney Koreli teknoloji devinin her yıl yenilediği Galaxy S serisine 2015'te yeni bir halka daha ekleyecek. İddialara göre Güney Koreli teknoloji devi Galaxy S6'yı dünyanın en büyük teknoloji fuarı olarak kabul edilen CES 2015'te tanıtacak.

Samsung'un CES 2015'te tanıtacağı iddia edilen Galaxy S6'nın özellikleri ise iPhone'ların son modellerine göre hayli yüksek gözüküyor.

Samsung'tan iPhone 6 Plus'a güçlü rakip geliyor

İŞLEMCİ VE EKRAN FARKI

iPhone 6 Plus'la aynı boyutlarda, 1440x2560 piksel çözünürlüğünde 5.5 inç QHD ekrana sahip olan Galaxy S6 ayrıca 8 çekirdekli Exynos 7420 işlemciye sahip. iPhone 6 Plus'ta ise çift çekirdekli 1.4 GHz hızında Apple A8 işlemcisi bulunuyor.

Samsung'tan iPhone 6 Plus'a güçlü rakip geliyor

DAHA NET FOTOĞRAFLAR

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S6'da üstün kamera özellikleri de sunuyor. 20 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamerayla satışa sunulacak olan S6'lar, kullanıcılara daha net fotoğraf çekebilme imkanı sunacak.

Samsung Galaxy S6'nın; 3GB RAM, 32 GB dahili hafıza ve farklı renk seçenekleriyle satışa sunulması bekleniyor. iPhone 6 Plus'ta 1 GB RAM bulunurken, Apple iPhone 6 Plus'ı kullanıcılara 16 / 64 ve 128 GB seçenekleri ile satışa sunmuştu.

BEKLENTİ YÜKSEK

Samsung son amiral gemisi Galaxy S5'lerin satışlarında istediği rakamlara ulaşamamış hatta Galaxy S4 satışlarına yaklaşamamıştı bile. Bu yüzden yeni akıllı telefonu için sıkı çalışan Samsung'un yeni akıllı telefonu için kullanıcıların beklentisi oldukça yüksek.

iPhone 6 Plus tanıtım İZLE