Telegram hesabı kalıcı olarak nasıl silinir? Telegram hesap kapatma işlemi nasıl yapılır?
ensonhaber.com

Her ne kadar profesyonel bir anlık mesajlaşma deneyimi sunuyor olsa da fazla kişi tarafından bilinmediği için kullanıcılar bu uygulamayı kullanma konusunda tereddüt ediyor.

Bu nedenle hesabı devre dışı bırakma konusunda arayışlar içerisine girerek bu uygulamaya kayıt edilen telefon numarasını artık kayıtlardan tamamen kaldırmaya çalışıyorlar.

Telegram hesabımı nasıl silerim? sorusu arama motorlarında araştırılıyor. İşte Telegram hesabınızı kalıcı olmak silmeniz için bilmeniz gerekenler..

TELEGRAM HESABI NASIL SİLİNİR?

Bu süre, en az 1 ay olmak üzere 12 aya kadar ayarlanabiliyor. Bu ayara ulaşmak için uygulamada “Ayarlar” bölümüne girin.

“Ayarlar” kısmından “Gizlilik ve Güvenlik” bölümünü seçin.

Bu bölümde “Hesabımı Bu Kadar Uzaksam Sil” şeklinde bir bölüm yer almaktadır. Buradan istenilen silinme süresi seçtikten sonra kalıcı olarak Telegram hesabını kapatma işlemini yapabilirsiniz.

Telegram hesabı kalıcı olarak nasıl silinir? Telegram hesap kapatma işlemi nasıl yapılır?

TELEGRAM HESABI SİLME YÖNTEMİ

Diğer bir yöntem olarak uygulamayı silmek için link kullanılmaktadır. Link tıklandığında uygulamanın kayıtlı olduğu cep telefonu numarası sorulacaktır.

Kullanıcı hesabına ait cep telefonu numarası girildiğinde cep telefonuna kod gelmektedir. Kodu girdikten sonra hesap kalıcı olarak silinecektir.

Kalıcı olarak silinen hesaba ilişkin verilerin geri getirilmesi mümkün değildir. Bu nedenle, hesap silme işlemi gerçekleştirilmeden önce yapacağınız işlemden emin olmalısınız.

Bu adımları tamamladığınızda telegram hesabını kalıcı olarak silme işlemini tamamlamış oluyorsunuz.

VERİLER SİLİNİYOR MU?

Hesap silme işlemi, kullanıcıya ait olan tüm verileri yok eder. Buna, üye olunan grup bilgileri ile kanal bilgileri de dahildir. Hesabın kayıtlı olduğu gruplar silinir ve buradaki mesajlar da hesapla birlikte yok olur. Kullanıcının hesabına ilişkin herhangi bir veri ya da Telegram grupları kalmaz. Telegram hesap silme işlemi kısa sürede tamamlanır.

TELEGRAM HESABI KALICI OLARAK SİLME LİNKİ