TOBB'dan çağrı: Teröre karşı bayrağını al gel

E

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara'da düzenlediği basın toplantısında Perşembe günü Ankara'da teröre karşı bir toplanma planladıklarını söyledi. Hisarcıklıoğlu, dev buluşmanın 17 Eylül Perşembe günü Ankara Sıhhiye Meydanı'nda gerçekleşeceğini belirtti. Hisarcıklıoğlu'nun konuşması özetle şöyle:

"BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ KARDEŞLİĞİMİZDİR"

"Biz beraberiz. Ortak paydamız insan haklarına ve hukuka saygıdır. Bu sorumluluk duygusuyla hareket edilmelidir. 17 Eylül Perşembe günü, saat 16.30'da Türkiye'nin dört bir yanından gelip, Ankara'da toplanma kararı kaldık. Tüm Türkiye'yi Ankara Sıhhiye Meydanı'nda toplanmaya davet ediyorum. Terörü lanetleyen ve kardeşliğimize sahip çıkan tüm halkımızı bu toplanmaya davet ediyoruz. Bizim en büyük gücümüz kardeşliğimizdir, gelin kışkırtıcı söylemleri bırakalım, toplumu germeyi bırakalım.

TOBB'dan çağrı: Teröre karşı bayrağını al gel

O GÜN TEK BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİZ; TERÖRE HAYIR

Başka bir Türkiye yok. Yürüyümüşümüzde herhangi bir siyasi parti ve görüşün temsili olmayacak.Terörü lanetleyecek ve vatanımıza sahip çıkacağız. O gün kimseyi ötekileştirmeden tek bir şey söyleyeceğiz "Teröre hayır". Bize katılmayan milyonları da o gün vatanın her köşesini al bayrakla donatmaya davet ediyoruz. Perşembe bu büyük buluşmada herkesi görmek istiyoruz."

TOBB'dan çağrı: Teröre karşı bayrağını al gel VİDEO

TOBB'dan çağrı: Teröre karşı bayrağını al gel

BAYRAK ASMA DAVETİ

TOBB Başkanı, o gün toplanmaya gelemeyen milyonları da Türkiye'nin her köşesinde Türk bayrağı asmaya davet etti. Hisarcıklıoğlu, perşembe günü herkesin üzerine Türk bayrağı amblemi olan şapkalar takacağını da söyledi.