Transferin hızlı takımı Trabzonspor oldu

Trabzonspor, geride kalan yaklaşık 1 aylık transfer döneminde 5 yabancı oyuncuyu kadrosuna kattı. Fenerbahçe ve Beşiktaş, 3 yabancı oyuncuya imza attırırken Galatasaray, Lesley Ugochukwu'yu kiraladı.

Ensonhaber / AA
Transferin hızlı takımı Trabzonspor oldu
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Yaz transfer döneminde 4 büyükler, kadrolarını güçlendirmek adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

4 büyükler arasında 2026-27 sezonu öncesinde en çok yabancı futbolcu transferini Trabzonspor gerçekleştirdi.

Bordo-mavili ekip, 22 Haziran'da başlayan transfer döneminde 5 yabancı oyuncuyla anlaştı.

TRABZONSPOR'DAN 5 YABANCI TAKVİYESİ

Geçen sezon kiralık oynayan Ernest Muçi'nin bonservisini alan Trabzonspor, Portekiz'in Vitoria ekibinden Noah Saviolo ve Benfica'dan Sidny Lopes Cabral'ın yanı sıra, geçen sezonu İtalyan ekibi Genoa'da bitiren Ruslan Malinovskyi ile Köln'ün 19 yaş altı takımından 18 yaşındaki Thierry Karadeniz'i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

BEŞİKTAŞ 3 YABANCI ALDI

Bordo-mavililer 5 yabancı oyuncuya imza attırırken Beşiktaş ve Fenerbahçe, 3 yabancı isimle kadrosuna takviye yaptı.

Beşiktaş, Almanya Milli Takımı kalecilerinden Alexander Nübel'i Bayern Münih'ten transfer eden siyah-beyazlılar, Monaco'dan Kassoum Ouattara ve Arsenal'den Belçikalı yıldız Leandro Trossard'a sözleşme imzalattı.

FENERBAHÇE'DEN DE 3 HAMLE

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe de yabancı transferine hızlı başladı.

Geçtiğimiz sezon La Liga'da Real Madridli Kylian Mbappe'nin ardından 23 golle gol krallığında ikinci olan Vedat Muriç'i bir kez daha kadrosuna katan Fenerbahçe, Manchester City'den Nathan Ake'nin yanı sıra Marsilya'dan Mason Greenwood'u da transfer etti.

GALATASARAY'DAN BİR TRANSFER

Ligde son şampiyon Galatasaray ise 22 yaşındaki Fransız oyuncu Lesley Ugochukwu'yu Championship ekibi Burnley'den bonservisini kiraladı.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)