Tuğrul Türkeş: Bana laf eden iki sarhoş 3-5 çakal
ensonhaber.com

turkes

Başbakan Yardımcısı Türkeş, yaptığı basın topantısında kendisini eleştirenlere sert yanıt verdi. "Bana laf edenler iki sarhoş, 3-5 çakaldan ibaret" diyen Türkeş, "Bunlara cevap vermeyi doğru bulmuyorum" diye konuştu.

"BANA LAF EDENLER.."

"Bana laf edenler iki sarhoş ile birkaç çakaldan ibaret. Kim ne söyledi diye baktım. İki sarhoş üç beş tane de çakal. Bunlara cevap vermeyi doğru bulmuyorum. Ülkücü camia ve Devlet Bey’e sesleniyorum. Ben MHP mensubuyum. Kimse beni bundan dolayı partimden atamaz. İlla atılmam gerekiyorsa buna bu şahsiyetler değil ülkücü camia karar vermelidir. Devlet Bey’e sesleniyorum. 4 Ekim’de olağanüstü kurultay var.

Ey bre gafiller devlet düşmanları cirit atarken namlularını bana yönetmeniz hangi terbiyeye sığar. Devlet bey size hak ettiğiniz cevabı verecektir. Ben babamın ilkelerine bağlıyım ani kararlar vermem ama kesin netice alırım."

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN CEVAP

Tuğrul Türkeş'in sözlerine MHP'den jet cevap geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "basın toplantısını izlemedim" dedi. Ancak Türkeş'in sözlerinin kendisine özetlenmesi üzerine değerlendirmede bulundu.

"HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPIYOR"

Türkeş'in sözlerini "Herkes kendine yakışanı yapıyor" diyerek yorumlayan Büyükataman, şöyle devam etti: "Kirli ilişkilerin, kirli senaryoların mimarının kim olduğu daha net görülmeye başladı. Tuğrul Bey artık bizim muhatabımız değil. Genel Başkanımız'ın dediği gibi ona laf yetiştirmek bile zaman kaybı."

"DİSİPLİN KURULU KARARINI VERECEK"

Tuğrul Türkeş'in durumunu görüşmek üzere MHP'nin Merkez Disiplin Kurulu'nun çok yakında toplanacağına dikkat çeken Büyükataman, "Birkaç gün içinde, yarın da olabilir. Zaten karar verilecek" diye konuştu.

Tuğrul Türkeş: Bana laf eden iki sarhoş 3-5 çakal VİDEO