Ünlülerin gözaltı listesi büyüyor - izle

Ünlülerin gözaltı listesi büyüyor - izle

İstanbul'da sabah saatlerinde yapılan narkotik operasyonunda çok sayıda ünlü isim gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen dizi ve tiyatro oyuncuları İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Ünlülere uyuşturucu gözaltısı - izle

LİSTE BÜYÜYOR

İlk açıklamaya göre gözaltına alınan iki isim Sarp Apak ve Kenan İmirzalıoğlu oldu. Narkotik operasyonunda gözaltına alınan isimlere yenileri eklenmeye devam ediyor. Açıklamalara göre İlker Aksum, Nehir Erdoğan, Gökçe Özyol, Şahin Irmak, Mehmet Erdem, Ersin Korkut de gözaltına alınan kişiler arasına girdi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

İLKER AKSUM SERBEST

İlker Aksum, ifadesinin alınmasının ardından akşam satlerinde serbest bırakıldı.

Ünlülerin gözaltı listesi büyüyor - izle

Uyuşturucudan gözaltına alınan ünlülerin görüntüntüleri

OPERASYON ÇEŞME'YE DE UZANDI

İstanbul'da birçok ünlünün gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda adı geçen bazı kişilerin Çeşme'de tatilde olduğunun ortaya çıkması üzerine, operasyonun ucu bu ilçeye uzandı. Sabah erken saatlerde kaldıkları otellerde dizi oyuncuları Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de gözaltına alındı. Gözaltına alınanların uçakla İstanbul'a götürüleceği bildirildi.

POLİS 8 AYDIR TAKİPTEYMİŞ

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beşiktaş ve Sarıyer'de ünlü eğlencemekanlarında kokain satan torbacı çetesini 8 ay önce takibe aldı. Yapılan telefon takibinde, torbacıların ünlü isimlere kokain, esrar, uyuşturucu hap servisi yaptıkları belirlendi. Yapılan takipte, ünlü isimlerin uyuşturucuları şifreli kelimelerle istedikleri, torbacıların da uyuşturucuları istedikleri adreslere götürdükleri tespit edildi. Ünlü isimlerin uyuşturucu partileri düzenlediği ve bu partilere de torbacıların uyuşturucu servis ettiği belirtildi.

25'İ OYUNCU 55 KİŞİ GÖZALTINDA

Narkotik ekipleri, yaptıkları tespitlerin ardından dün sabah erken saatlerde İstanbul,Ankara ve Muğla Bodrum'da 60 adresi bastı. Kenan İmirzalıoğlu Ankara'da gözaltına alındı. İstanbul ve Bodrum'da Nehir Erdoğan, Sarp Apak, İlker Aksum, Şahin Irmak, Engin Altan Düzyatan, Gökçe Özyol, Ersin Korkut ve Mehmet Erdem'in de arasında bulunduğu 25 oyuncu gözaltına alındı. Ünlü isimlerin bazılarının Bodrum'da tatil yaptıkları otellerde alındıkları belirtildi. 20 torbacı da İstanbul'daki adreslerinde yakalandı. Operasyonda, kokain, esrar, uyuşturucu haplar ele geçti. Telefon takibinde ünlü isimlerin çoğunun torbacılardan kokain sipariş ettikleri iddia edildi.

İMİRZALIOĞLU ANKARA'DA GÖZLATINA ALINDI

Ankara'da gözaltına alınan Kenan İmirzalıoğlu, ve Bodrum'da gözaltına alınan ünlü oyuncular uçakla İstanbul'a getirildi. Ünlü isimlerin 'uyuşturucu kullanmak' ve 'yer temin etmek' suçlamasının yöneltileceği belirtildi.