Video Haber

İstanbul elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler: 30 Nisan 2022 AYEDAŞ-BEDAŞ elektrik kesintisi sorgula

BEDAŞ ve AYEDAŞ, kentin iki yakasında yaşanacak elektrik kesintilerini paylaştı. Peki İstanbul'da elektrik ne zaman gelecek? İşte 30 Nisan Cumartesi İstanbul elektrik kesintisi yaşanacak ilçe

Hangi kara yolunda çalışma var? 28 Nisan Perşembe kara yollarında son durum

Ailesiyle ya da iş için Perşembe günü yola çıkmaya hazırlanan vatandaşlar, Hangi kara yolunda çalışma var? sorusunu gündeme taşıyarak, araştırma yapmaya başladı. Peki, Hangi kara yolunda çalışma var?

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! Maskeler çıktı, güneş yüzümüze doğdu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugüne dair hava raporunu yayınladı. Gün için plan yapacak olan vatandaşlar, bugün havanın nasıl olacağını merak ediyor. Peki, 27 Nisan Çarşamba hava nasıl olacak?

İstanbul elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler: 24 Nisan 2022 AYEDAŞ-BEDAŞ elektrik kesintisi sorgula

BEDAŞ ve AYEDAŞ, kentin iki yakasında yaşanacak elektrik kesintilerini paylaştı. Peki İstanbul'da elektrik ne zaman gelecek? İşte 24 Nisan Pazar İstanbul elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler..

Hangi kara yolunda çalışma var? 23 Mart Çarşamba kara yollarında son durum

Ailesiyle ya da iş için Çarşamba günü yola çıkmaya hazırlanan vatandaşlar, Hangi kara yolunda çalışma var? sorusunu gündeme taşıyarak, araştırma yapmaya başladı. Peki, Hangi kara yolunda çalışma var?

İstanbul elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler: 16 Ocak 2022 AYEDAŞ-BEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama

BEDAŞ ve AYEDAŞ, kentin iki yakasında yaşanacak elektrik kesintilerini paylaştı. Peki İstanbul'da elektrik ne zaman gelecek? İşte 16 Ocak Pazar 2022 İstanbul elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...

İstanbul elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler: 22 Aralık 2021 AYEDAŞ-BEDAŞ elektrik kesintisi sorgulama

BEDAŞ ve AYEDAŞ, kentin iki yakasında yaşanacak elektrik kesintilerini paylaştı. Peki İstanbul'da elektrik ne zaman gelecek? İşte 22 Aralık 2021 Çarşamba İstanbul elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler.

MPİ Çılgın Sayısal Loto sonuçları 6 Aralık 2021: Sayısal Loto bilet sorgulama

MPİ tarafından canlı çekilen Sayısal Loto'da büyük ikramiye kazanan numaralar araştırılıyor. İşte 6 Aralık Pazartesi 2021 Çılgın Sayısal Loto sonuçları...
Başa dön