Yalçındağ: Hiçbir medya grubu iktidara dur diyemez

Yandex'in CEO'su, Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın eşi Mehmet Ali Yalçındağ, medyada yer aldığı sürece hükümetin kendisine müdahale etmediğini söyledi. Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Mehmet Ali Yalçındağ, röportajda, medyadan siyasete çok her soruyu cevapladı.

Yalçındağ: Hiçbir medya grubu iktidara dur diyemez

HİÇBİR MEDYA GRUBU İKTİDARA DUR DİYEMEZ

"Bence hiçbir medya grubunun iktidara dur demek gibi rolü yok, olamaz" diyen Yalçındağ, "İzleyici sizden her şey isteyebilir ama siz bunu yapamazsınız. Bir ülkenin Başbakanı ile Cumhurbaşkanı ile kavga etme yetkiniz yok, olamaz da" dedi.

AK PARTİ ÖNEMLİ İŞLER YAPTI

"Peki, sahiden iyi mi AK Parti iktidarı?" sorusu üzerine konuşan Yalçındağ, "Bakın 11 yıl oldu. Bu 11 yılın hepsine iyi diyemem ama AK Parti çok iyi ve çok önemli işler yaptı. Özellikle ekonomi alanında. Ülkeyi zenginleştirdi. Ülke nerden nereye geldi… Bunları kimse görmezden gelemez. Bir işadamı olarak ben bunları nasıl inkâr ederim?" dedi.

Sadece son iki yılda artan bu toplumsal gerilimden rahatsız olduğunu kaydeden Yalçındağ, "Sonuçta herkes AK Parti'ye oy versin ya da AK Parti'yi sevsin diyemeyiz. Toplumsal gerilimden dolayı siyaset sokaklara taşıyor. İnşallah yeni dönemde yeni bir sayfa açılır" dedi.