2023 Satürn Balık transiti burçlara ne getirecek? İşte burç burç yaşanacaklar...

2023 yılı Mart ayıyla beraber uzun süredir Kova burcunda seyrine devam eden Satürn gezegeni Balık transiti burcuna geçiyor. Satürn'ün Kova'da bulunduğu zaman diliminde Kova burcu konularından olan tıp, sağlık sektörü gibi konularda dünya genelinde pek çok zorluklar yaşanmıştı. Peki Satürn'ün Balık transiti ne getirecek?

Satürn Balık burcuna geçiyor

Bulunduğu burcun ve evin konularına kısıtlamalar getirdiği bilinen Satürn gezegeni, bu kez Balık burcu seyahatine başlayacak. Bir su burcu olduğu bilinen Balık burcu, astrolojide suyu temsil eder. Satürn'ün bu burçta seyahati esnasında dünya genelinde kuraklık belirtileri çoğalabilir. Sular, denizler, nehirler, okyanuslar ile ilgili problemler yaşanabilir.

Satürn Balık burcu transitinin burçlara etkileri

Koç:

Yükselen Koçlar için; Satürn’ün bu transiti kariyerinizle ilgili konularda önemli arayışlar, sabırlı olma gereği getirecek. İş konularında bazı belirsizlikler, beklemeler yaşayabilirsiniz.

Boğa:

Yükselen Boğalar için; bu süreçte gruplar, takım çalışmaları içinde sorumluluklar artabilir. 2 buçuk yıl boyu iyimserliğinizi korumaya çalışmalısınız. Bazı beklenti ve ümitlerinizi ise daha gerçekçi bir bakış açısı ile değiştirmeniz de mümkün olabilecek.

İkizler:

Sorumluluklarınızda artabilir ve iş hayatınıza terfiler ve yeni pozisyonlar gelebilir. Fakat ağır yükler sebebi ile önümüzdeki süreçte zorlanabilirsiniz. Ancak aldığınız sorumluluklarla beraber önemli tecrübeler edinebilirsiniz.

Yengeç:

Kişisel gelişim alanında önemli deneyimler kazanabilirsiniz. Ayrıca hayata bakış açınızda daha ciddi ve olgunlaştırıcı tecrübeler söz konusu. Uzaklarla ilgili işler, yabancılar, eğitim ya da inançlarınız konularıyla ilgilenebilirsiniz.

Aslan:

Finansal konularda daha fazla yükünüz olabilir. Ayrıca psikolojik açıdan endişe veya korku yaratan durumlar, miras, borçlar gündeme gelebilir.

Başak

Başaklar için kariyer alanında yeni bir dönem başlayabilir. Evlilikte daha ciddi düşünceler ve kararlar alabilirsiniz.

Terazi

İş ve çalışma koşullarına daha fazla zaman harcayabilir ve fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Ancak bu dönem hizmet konusu yanında, bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Akrep

Yaratıcı bir dönem geçirebilirsiniz ancak aşkta monotonlaşma, soğukluk yaşanırken çocuklarla ilgili sorumluluklarınız da çoğalabilir.

Yay

Bu dönemde iş hayatınızda yeni bir temel atmanız gerekiyor. Mevcut işinizi bitirerek yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Oğlak

Eğitim ve zihinsel uğraşlar gibi konularda ciddiyet ve sorumluluklar artabilir. Ayrıca yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.

Kova

Geçtiğimiz iki senenin getirdiği sorumluluklardan sonra maddi durumunuzu sağlamlaştıracak daha ciddi adımlar atabilirsiniz. Ayrıca iş yeteneklerinizi geliştirmek sizin için önemli olacak.

Balık

Satürn'ün burcunuza geçişi, size daha gerçekçi bir bakış açısı ve yeni sorumluluklar getirmiş olacak. Böylece kariyer alanınızda da yeni bir dönem başlıyor. Kişisel sınırlarınızı koruyarak, ilişkilerinizi toparlama yoluna girebilirsiniz.