Adana'da duş öncesi sigara içen adam canını zor kurtardı
DHA

Saat 17.00 sıralarında merkez Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde bir apartmanın 10’uncu katındaki dairede meydana gelen olayda, banyoya giren E.E.A. , duş almadan önce sigara içmek için çakmağını yaktı.Duş almadan önce sigara yaktı; meydana gelen patlamada yaralandı -1

ÇAKMAĞI ÇAKTI, ŞOFBEN PATLADI

Bu sırada doğalgazlı şofben bir anda patladı. Patlamanın etkisiyle E.E.A. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, evdeki bazı pencere çerçeveleri ve cam parçaları patlayıp, düştü.

Adana'da duş öncesi sigara içen adam canını zor kurtardı VİDEO

Adana'da duş öncesi sigara içen adam canını zor kurtardı

OTOMOBİLİN ÜZERİNE PENCERE DÜŞTÜ

Düşen parçalar, park halindeki bir otomobile zarar verdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine apartmana çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı E.E.A., sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Duş almadan önce sigara yaktı; meydana gelen patlamada yaralandı -2

"2 DAKİKAYLA KURTULDUM"

Pencere çerçevesi ve cam parçalarının otomobilin üzerine düşme anı bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine anbean yansıdı. Otomobilin sahibi Ahmet Gürlek, "Apartmanın üçüncü katında oturuyorum. Daha eve çıkmadan otomobilimin üzerine pencere düştüğünü öğrendim. 2 dakika ile kurtuldum" dedi.

Adana'da duş öncesi sigara içen adam canını zor kurtardı

Duş almadan önce sigara yaktı; meydana gelen patlamada yaralandı -3

Duş almadan önce sigara yaktı; meydana gelen patlamada yaralandı -4

Duş almadan önce sigara yaktı; meydana gelen patlamada yaralandı -5

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)