
Kozan'da bulunan bir düğün salonunda bir araya gelerek doyasıya oynayıp eğlenen müzisyenler, çuvallarla getirdikleri sahte dolarları önce oynayanların üzerine attılar daha sonra yerden toplayarak yanlarında getirdikleri mangalda yaktılar.
GERÇEK PARAYA HASRET KALDIK
35 senedir müzisyenlik yapan Soner Usanmaz, "Son beş senedir bir sahte dolar furyası aldı başını gitti. Gerçek paraya hasret kaldık. Paranın da sanatın da değeri kalmadı. Eve bu sahte paraları mı götürelim?" dedi.
Adanalı müzisyenlerin sahte dolar isyanı
"BU SAHTE DOLAR FURYASINDAN KURTULALIM"
Her düğünde trajikomik bu olayı yaşadıklarını söyleyen Usanmaz, "Ne yapalım bir taraftan sahte dolarları yakıyoruz diğer taraftan ise gülüyoruz. Düğünlerde para toplayan çocukların el emeğini veremeyecek kadar kötü durumlara düştük. Türkiye’deki bütün illerde ilçelerde bulunan müzisyenlere sesleniyorum. Lütfen el ele verelim artık bu sahte dolar furyasından kurtulalım" diye konuştu.

SON 5 YILDIR SANATIMIZA SAYGI KALMADI
İmdat Barış ise yaklaşık 30 senedir müzisyenlikle uğraştığını belirterek, "Son 5 yıldır sanatımıza saygı ve değer kalmadı. Bu sahte dolarların kalkması için ilçemizde başta olmak üzere belediye başkanımızı ilçe emniyet müdürümüzü il emniyet müdürümüzü göreve davet ediyorum. Bizi bu sahte dolar işinden kurtarsınlar. Bizim evde çocuklarımız sahte ekmek, sahte kola, sahte yemek yemiyor. Bu konuya yetkililerin bir an evvel el atmalarını istiyoruz" dedi.
