Bu burçlar için ayrılık çok zor! İşte ayrılığı uzun süre atlatamayan burçlar

Burçlar kuşağındaki 12 burcun özellikleri de birbirinden farklılık gösteriyor. Kimi burç daha duygusal iken, kimi burç daha yenilikçi ve özgürlüğüne düşkün olabiliyor. İşte ayrılık sonrası süreci en zor atlatan burçlar listesi...

Bu burçlar ayrılığı uzun süre atlatamıyor!

Akrep Burcu

Hem duygusal hem kıskançlığıyla bilinen Akrep burcu insanları eski sevgililerini unutmada oldukça zorluk çeken burçlardandır. Bu burcun insanları ayrıca kendisine yapılan bir yanlış da duygusal tepkiler vererek intikam almayı dahi düşünebilirler. Ancak duruma göre intikam almasalar dahi eski sevgililerini unutmak oldukça zaman alabilir. Çünkü partnerlerini takıntı yapma gibi kötü bir huya sahiptirler.

Oğlak Burcu

Hayatlarına giren herkese sadık olan ve hem arkadaşlarına hem ailesine hem de partnerine oldukça sadık davranan Oğlaklar genellikle hayatlarının nasıl olması gerektiği konusunda fazlaca tutucu fikirlere sahiptir. Bu burcun insanı geleneklerine bağlıdır ve bu sebeple sevdiğine de uzun süreler sadık kalacaktır. Bu sebeple Oğlak insanları için ayrılık kararı son derece zor olacaktır.

Yengeç Burcu

En sadık burçlardan biri olan Yengeç burçları, hassaslığıyla biliniyor. Sevdiği kişiyi, ailesini ve arkadaşlarını çocuğu gibi sahiplenen bu burcun insanları partnerini el üstünde tutmak için büyük fedakarlıklarda bulunur. Öyle ki, çevredeki pek çok kişi bu kadar yakınlık ve şefkatle başa çıkamamaktadır. Sevdiklerinin üzerine titreyen Yengeç'in terk edilmesi ise bu nedenle oldukça yaygındır.

Başak Burcu

Ayrıntılara oldukça düşkün ve eleştirel olan Başak burçları için bir eş veya sevgili bulmak kolay değildir. Hırslı olduğu bilinen bu burcun insanları iş yaşamını her zaman ön planda tutmaktadır. Ancak bir Başak eğer ilk aşkını bulduğunu düşünüyorsa böyle bir durumda bu ilişkiyi korumak için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

Terazi Burcu

Terazi burcu insanları için dengeli bir yaşam oldukça önemlidir. Partneri de bu konuya dahildir. Hayatındaki kişiden bir sebeple ayrılmak durumunda kaldığında bu burç için çok önemli olan uyum bozulmaktadır. Terazi, her zaman günlük hayatı yeniden dengeye getirmesine sebep olan bir ortak bulmak ister. Yeni bir ilişkiye yelken açana dek eski hayatını uzun süre özler.