Bu burçlarla arkadaş olmak tehlikeli! İşte en fitneci ve kıskanç burçlar

Burçlar kuşağında bulunan 12 burç da kendine has farklı özelliklere sahip olarak biliniyor. Kimi burçlar daha cimriyken, kimi burçların daha sevgi dolu olduğu bilinmekte. Bu burçlar arasında öyle burçlar var ki, kıskançlık ve fitne fesatlık enerjileri diğer burçlara göre çok daha yüksek. İşte burçlar kuşağının en kıskanç burçları...

Burçlar kuşağının en kıskanç burçlarına dikkat!

Akrep Burcu

Akrep burçları burçlar kuşağının en hırslı burçlarının başında gelmektedir. Azimli kişilikleri ve sahiplenici özellikleri ile bu burcun insanları fazlaca kıskançtırlar. Akreplerin ayrıca intikam almak gibi kötü bir huyu da vardır. Damarına basılan kimi akrep burcu insanı, kendisine yapılanın karşılığını misliyle vermek ister. Ayrıca aşk ilişkilerinde güven sorunu yaşayan akrep insanları sürekli olarak şüphe halindedirler. Bu durum karşısındaki insanı kısıtlamalarına neden olmaktadır.

Aslan Burcu

Aslan burçları burçlar kuşağının en çok liderlik isteği taşıyan burcu olarak bilinmektedir. Ancak bu burçların kıskançlıkları asla fark edilmez. Fark ettirmeden kıskanan aslan burçları, kendilerine yapılan yanlış davranışları da affetmemektedir. Aslan insanları kıskançlığın yanı sıra intikam alma isteği gibi kötü bir özelliğe de sahiptir. Ayrıca bu burcun insanları sevdiklerini kıskandıklarında korkunç birine dönüşebilirler.

Koç Burcu

Oldukça girişimci ve lider ruhlu olan koç burçları, sabırsız bir yapıya sahiptir. Hemen her şeyi elde etmek isteyen ve hırslarıyla bilinen koç insanları, istediklerini elde edemediğinde kıskançlık yapmak gibi kötü bir özellik sergileyebilir.

Yengeç Burcu

Yengeç burcu insanları burçlar kuşağının en her şeyi sahiplenmek isteyen burcudur. Aile, yuva gibi kavramlara çok önem veren ve sevdiği her şeyi, herkesi yuvası gibi gören yengeç insanları ayrıca kıskançlık özelliğine de sahiptir. Özellikle kendi arkadaşlarını, ailesini, sevgilisini, hatta eşyalarını dahi herkesten ve her şeyden koruyan yengeç burçları, elindekiler alındığında kıskanç bir canavara dönüşebilir.