Doğal taşlar ve bilinmeyen mucizevi faydaları
ensonhaber.com

Doğal taşların birden fazla faydası var ancak bu faydaların detaylarını bilmeyenler araştırma yapmaya başladı.

Astrolojiyle oldukça yakından ilgisi olan doğal taşların özellikleri bazı kişiler tarafından oldukça iyi biliniyor.

Taşların özelliklerini bilenler evlerinden ve yanlarından ayırmazken, bilmeyenler ise detayları öğrenmek istiyor.

Vatandaşlar doğru bilgilere ulaşmak için, "Doğal taşların faydaları nelerdir, ne işe yarar?" sorusunu gündeme getirdi.

Aşk, eğitim, iş ve hastalıklar için faydalı olan doğal taşları doğru ve zamanında kullanmak gerekiyor.

Peki, Doğal taşların faydaları nelerdir, ne işe yarar? İşte detaylar...

AZURİT

Mutluluk taşı olarak geçer ve duyguların güçlenmesi için kullanılır. Aşk taşı olan azurit, psikolojik açıdan duyguları pozitif anlamda etkiler. Migren ve vertigo rahatsızlıklarının iyileşmesine katkı sağlar.

Doğal taşlar ve bilinmeyen mucizevi faydaları

TURKUAZ

İnanç taşı olarak anılan turkuaz taşı, başarıya katkı sağlar. Turkuaz rengi, açık fikirli ve iletişimi kuvvetli kişilerin rengidir. Firuze taşı olarak anılır. Kandaki oksijen miktarını ve tansiyonu dengeler. Aynı zamanda yaşam gücünü artırır.

Doğal taşlar ve bilinmeyen mucizevi faydaları

YEŞİM

Ruhu ve bedeni hastalıklardan koruduğu düşünülen yeşim taşı, iyileştirici taş olarak anılmaktadır. Sinirleri dengeler ve kalp ritmini yatıştırır. Eklem ve kaslar üzerinde etkilidir. Ruhu rahatlatır ve hücrelerin yenilenmesine katkı sağlar. Cilde ve gözaltı morluklarına iyi gelir. Diş ağrıları için faydalıdır. Kadınlarda regl ve doğum sancılarına iyi gelir,

Doğal taşlar ve bilinmeyen mucizevi faydaları

MERCAN

Sedef hastalığı başta olmak üzere, birçok cilt hastalığının tedavisi için kullanılır. Saflığın ve dengenin korunmasına yardımcıdır. Nazara karşı kullanılmaktadır. Konsantrasyon eksikliğini giderir. Çocuk hastalıklarına karşı koruyucu ve iyileştiricidir. Ev ve ailedeki olumsuzlukları ve olumsuz enerjiyi ortadan kaldırır.

Doğal taşlar ve bilinmeyen mucizevi faydaları

AKUAMARİN

Böbrek, karaciğer, dalak ve tiroid bezlerini kuvvetlendirir. Zihni dinlendirir ve yaratıcı özelliklerin ortaya çıkmasını sağlar. Stresi ve depresyonu engeller. Diş ve çene kemiklerinin sağlıklı olmasında etkin rol oynar. Alkol, sigara ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan kişileri uzak tutar.

YAKUT

Kan dolaşımına ve bağışıklık sistemini olumlu anlamda etkiler. Liderlik duygusunu ön plana çıkararak ,çevrenizdeki insanların sorumluluğunu almanızı sağlar. Sevgi, barış ve zenginliği temsil ettiği bilinmektedir. Yaşamdan zevk almayı sağlar, inanç ve yardımseverlik için katkıda bulunur.

Doğal taşlar ve bilinmeyen mucizevi faydaları

KUVARS

Beyni uyarır ve  negatif enerjiyi yok eder. Kıskançlık, korku ve öfkeden korur. Göz için sağlıklıdır ve baş ağrısını hafifletir. Güç ve canlılık kaybına karşı koruma sağlar. Ortamdaki kötü enerjileri temizler. Stres ve kaygıyı dengeler.

Doğal taşlar ve bilinmeyen mucizevi faydaları

AMETİST

Bağışıklık sistemini güçlendirir. Korkulara karşı etkilidir ve rahatlatıcı özelliği vardır. Ruhsal farkındalığı uyandırır ve spiritüel gelişimi destekler. Mevcut stresin azaltılması ve öfke hissinden arındırması gibi etkileri bulunmaktadır. Kansere karşı koruyucu bir etkisinin olduğuna inanılır.

Doğal taşlar ve bilinmeyen mucizevi faydaları