En kibirli burçlar belli oldu! İşte burçlar kuşağında bulunan en narsist ve bencil burçlar

Burçlar kuşağında bulunan 12 burcun da farklı özellikleri ve kişilik yapıları bulunmakta. Bilindiği üzere en fedakar burçlar arasında Balık, Yengeç gibi burçlar bulunurken, liderlik isteği yoğun burçlar ise Koç, Aslan olarak ifade edilmekte. 'En kibirli burçları' sizler için derledik. İşte burçlar kuşağındaki en kibirli burçlar listesi...

İkizler burcu

İkizler burcu, burçlar kuşağının en meraklı burcu olarak bilinmekte. Meraklı olduğu kadar eşit derecede bencil ve kibirli olduğu bilinen İkizler burcu, benmerkezci tavırları ile genellikle konuşmalarında dikkat çekmektedir. Çünkü kendileri hakkında konuşmayı seven bu burcun insanları, kendi olumlu özelliklerini aktarma konusunda iyidir. Ayrıca işin iyi yanı, kendileri hakkında bir mizah anlayışlarına sahip olmalarıdır. Bu sebeple rahatına düşkün olan bu burcun insanları bunu fazla ciddiye almazlar. Her zaman her durumda gülebilir ve olayları şakaya vurabilirler.

Kova burcu

Hava burçlarından biri olan Kova burcu, arkadaş grubunun her şeyi bilen kişisidir. Fikirlerini değiştirmelerini ya da hatalı olduklarını kabul etmelerini sağlamak dünyanın en zor şeyi olacaktır. Bu sebeple kibirli burçlar arasında yer alırlar. Kova burcu insanları oldukça akıllıdır. Bu burcun insanları başkalarının da bunu bilmesini severler. Bu burca sahip insanlar aynı zamanda zodyakın en hümanist insanlarıdır. Amaçlarına güçlü bir şekilde inanan Kovaların düşüncelerine diğerleri katılmazsa bu tutku kötüye gidebilir.

Başak burcu

Başak burçları astrolojinin her şeyi bilen ve mükemmeliyetçi burcudur. Bu nedenle inanılmaz derecede kibirli insanlardır. Ayrıca haklı olduklarını bilirler ve bunu saklamak istemezler. Dünyanın ne kadar parlak, yaratıcı ve harika olduklarını bilmesini isterler. Öyle ki Başak burçları, yeterince mükemmel olmadığında veya her şeyi bilmediğinde kendini hırpalayabilir. Ancak kibirli hallerine rağmen bu burcun insanları birilerine yardım etmek veya bir sorunu çözmek için her zaman ellerinden geleni yapmaktadır.

Akrep burcu

Akrep burçlarının kırmızı çizgisi ihanettir. İhanete uğradıklarını ya da hafife alındıklarını hissetmedikçe, bencil ve kibirli değillerdir. Ancak bir Akrep burcunun size olan güvenini kaybetmesine sebep olduğunuzda, ruhunda intikam isteği uyandırırsınız. İşte o zaman size kin beslerler ve kendilerine karşı işlenen bu yanlışı düzeltmeyi görevleri olarak görürler. Aynı şekilde hayatlarındaki partnerleri aniden onlardan ayrılırsa ya da bir iş ortağı onları aldatırsa, o kişiye bir ders vermeyi ya da kendi intikamını almayı büyük bir takıntı haline getirebilirler. Bu sebeple Akrep'i de kibirli burçlar arasında sayabilmek mümkündür.