Hatay'da 4 kişilik aile depremde hayatını kaybetti
İHA

Konya’dan 1 buçuk yıl önce atanan matematik öğretmeni Musa Sarıhan, memur eşi Kübra Sarıhan ile 2 yaşındaki kızları Defne ve 5 yaşındaki oğulları Rüzgar ile Hatay'a taşındı.

Aile fertleri, 6 Şubat günü Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğündeki ilk depremde Odabaşı Mahallesi Kavaslı Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binada enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Musa Sarıhan, eşi Kübra Sarıhan ve çocukları 2 yaşındaki Defne ile 5 yaşındaki Rüzgar’ın cansız bedenleri, Konya'daki yakınlarına teslim edildi.

Anne ve oğlu yan yana defnedildi

Kübra Sarıhan ve oğlu Rüzgar'ın cenazesi, Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde bulunan Yazır Mezarlığı'na getirildi. Yakınları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazında, Sarıhan Ailesi'nin yakınları güçlükle ayakta durabildi. Anne ve oğlunun cenazeleri, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.

Baba ve kızı yarın defnedilecek

Matematik öğretmeni Musa Sarıhan ve 2 yaşındaki kızı Defne’nin cenazesi ise memleketi Konya'nın Beyşehir ilçesinde yarın kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Sarıhan Ailesi'nin 5 Şubat günü Konya’daki ailelerini ziyaret ettikten sonra görevli oldukları Hatay’a döndükleri ve 8 saat sonra depreme yakalandıkları öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)