KPSS şartsız! Tarım ve Orman Bakanlığı 118 işçi alımı: Başvuru tarihi ve ekranı...
AA

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, 118 işçi alımı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak.

Bakan Pakdemirli, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "118 işçi alımı yapacağız. Türkiye İş Kurumu'un internet sitesinden çevrimiçi olarak yapılacaktır. Bakanlığımızda işe başlayacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim. Hayırlı olsun." dedi.

İlana göre işçi alımı, tarım hizmetleri, iklimlendirme, sıhhi tesisat, temizlik, inşaat gibi çeşitli alanlarda görevlendirmek üzere yapılacak.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Tarım ve Orman Bakanlığı 118 personel alımı ilanına dair detayları araştırıyor. Adaylar, TOB persenol alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? sorguluyor. İşte ilan detayları...

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvurular, İŞKUR internet sitesi üzerinden çevrim içi olarak 20-24 Eylül tarihlerinde alınacak. Her bir aday, İŞKUR'un internet sitesinde yayımlanan listedeki iş yerlerinden sadece bir iş yeri ve meslek dalı için başvuru yapabilecek.

KURA ÇEKİM TARİHİ

İhtiyaç duyulan hizmet türlerinde işe alınacak işçiler, sınava tabi tutulmadan Bakanlıkça doğrudan noter kurasıyla belirlenecek.

Noter kura çekimi 4 Ekim Pazartesi günü saat 10.00'da, Bakanlığın merkez kampüsündeki Atatürk Konferans Salonu'nda yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler dikkate alınarak gerçekleştirilecek.

Kura sonuçları ve diğer duyurular Bakanlığın "https://www.tarimorman.gov.tr" internet adresinde ilan edilecek ve adaylara herhangi bir yazılı tebligatta bulunulmayacak.

KPSS şartsız! Tarım ve Orman Bakanlığı 118 işçi alımı: Başvuru tarihi ve ekranı...

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İŞ BAŞVURUSU EKRANI

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)