Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! İşte il il güncel haritalar...
ensonhaber.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu hakkında, resmi Twitter hesabı üzerinden ve sitesinden günlük tahminleri yayınladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusu ile zamanla güneybatı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Akdeniz Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde (Toros Dağları), İç Anadolu'nun güneyinde ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde'nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas'ın yüksek kesimleri), Karadeniz Bölgesi'nin iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde çığ riski bulunmaktadır.

Vatandaşlar 17 Şubat Perşembe gününde iller bazında hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? 17 Şubat 2022...

17 ŞUBAT 2022 BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 17°C Parçalı bulutlu İSTANBUL °C, 13°C Parçalı bulutlu KOCAELİ °C, 18°C Parçalı bulutlu TEKİRDAĞ °C, 12°C Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu, zamanla kıyı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 10°C Parçalı ve az bulutlu DENİZLİ °C, 16°C Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu İZMİR °C, 17°C Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu MUĞLA °C, 14°C Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! İşte il il güncel haritalar...

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Bölgenin yüksek kesimlerinde (Toros dağları) yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

ADANA °C, 18°C Parçalı bulutlu ANTALYA °C, 18°C Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu HATAY °C, 15°C Parçalı bulutlu ISPARTA °C, 11°C Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Bölgenin güney ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde'nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas'ın yüksek kesimleri) yüksek kar örtüsü olan yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

ANKARA °C, 9°C Parçalı bulutlu ESKİŞEHİR °C, 11°C Parçalı bulutlu KAYSERİ °C, 5°C Parçalı bulutlu KONYA °C, 9°C Parçalı bulutlu

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! İşte il il güncel haritalar...

BATI KARADENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinin yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

BOLU °C, 10°C Parçalı bulutlu DÜZCE °C, 16°C Parçalı bulutlu KASTAMONU °C, 12°C Parçalı bulutlu ZONGULDAK °C, 15°C Parçalı bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı, doğu kıyılarının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.

RİZE °C, 11°C Parçalı ve çok bulutlu SAMSUN °C, 15°C Parçalı bulutlu TOKAT °C, 8°C Parçalı bulutlu TRABZON °C, 10°C Parçalı bulutlu

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! İşte il il güncel haritalar...

DOĞU ANADOLU

Parçalı, kuzeydoğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.

AĞRI °C, -4°C Parçalı bulutlu ERZURUM °C, -2°C Parçalı bulutlu MALATYA °C, 7°C Parçalı bulutlu VAN °C, 2°C Parçalı bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 14°C Az bulutlu GAZİANTEP °C, 13°C Az bulutlu MARDİN °C, 12°C Az bulutlu ŞANLIURFA °C, 17°C Az bulutlu

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! İşte il il güncel haritalar...