Düzenli olarak spor yapmak sağlık açısından büyük önem taşıyor
ensonhaber.com

Sağlığımızı korumak için beslenme, temizlik, uyku ve kötü alışkanlıklardan uzak durma gibi hususlara özen gösterirken, düzenli spor yapmayı da hayatımızın vazgeçilmezleri arasında almamız gerekiyor.

Bu anlamda spor merkezleri sundukları imkanlarla insanlara yardımcı oluyor.

Hürriyet'in haberine göre; Mood GYM de hem sportif hem sosyal hem de kültürel çalışmaları ile bu alanda Ankaralılara hizmet veriyor.

2021 yılında Beytepe’de açılan spor merkezi, Beysukent’teki ikinci şubesi Mood life club ile birçok insanı spor ile buluşturuyor.

Gençlerbirliği altyapısında futbol eğitimi alan ve 18 yaşına kadar farklı takımlarda forma giyen Göktüğ Uzunoğlu, arkadaşı ve ortağı Ersoy Dinçler ile başladığı yeni yolculuklarında önemli mesafe katetmiş durumda.

"Salon sporlarının klasikleşen düzeninden biraz uzaklaşmayı seçtik"

Sporcu kimliklerinin yeni iş alanında kendilerine önemli tecrübe kattığını belirten Uzunoğlu, şunları söyledi:

Bunun avantajlarını gördük. Bu iş motivasyona dayalı ve içinde birden çok parametreyi barındırıyor. Salon sporlarının klasikleşen düzeninden biraz uzaklaşmayı seçtik. Üyelerimizle bir aile ortamı oluşturduk. Konserler, geziler, toplu organizasyonlar gerçekleştirdik. Sosyal sorumluluk gerektiren konularda hep birlikte hareket etmeye çalıştık. 2-3 ayda bir düzenli etkinlikler düzenledik. Bu çalışmaların genişlemesi ile birlikte kısa sürede ikinci spor merkezini projelendirip bitirdik.

"Sistem, disiplin ve organizasyon en temel ilkelerimiz"

Ankara’nın en deneyimli antrenör ekibi ile yeni bir misyon yüklenip, merkezimizi başkentlilerin hizmetine açtık. Sistem, disiplin ve organizasyon, bizim en temel ilkelerimiz. Sürekli kendini yenileyen ve güncelleyen bir ekiple çalışıyoruz. Kurumsal bir yapıya sahibiz ve yakın zamanda Türkiye’de adımızdan söz ettirmeyi hedefliyoruz. Yeni şubeler ve yeni girişimlerimiz yolda.