Tokat'ta bir akaryakıt istasyonunda kadın sürücü otomobilini tekmeledi
İHA

Tokat kent merkezinde geçtiğimiz gün akşam saatlerinde bir akaryakıt istasyonunda yaşanan olayda, otomobilinin deposunu dolduran kadının kredi kartının bakiye yetersiz olması nedeni ile tahsilat yapılamadı.

OTOMOBİLİNİ TEKMELEMEYE BAŞLADI

Pompa görevlileri yabancı uyruklu kadınla iletişim kurmakta zorlanırken devreye polis ekipleri girdi. Bu sırada spor hareketleri yapmaya başlayan kadın otomobilini ayağı ile tekmeleyerek etrafında dolaşmaya başladı. Daha sonra eli ile otomobiline dokunarak tuhaf hareketler yapan kadının o anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Tokat'ta bir akaryakıt istasyonunda kadın sürücü otomobilini tekmeledi VİDEO

YAKIT MASRAFINI İŞLETME MÜDÜRÜ KARŞILADI

Romanya uyruklu olduğu öğrenilen kadın polis merkezine götürüldü. Akaryakıt istasyonu müdürünün şikayetçi olmaması üzerine kadın hakkında yasal işlem yapılmadı. 420 liralık yakıt masrafı ise işletme müdürü tarafından karşılandı.

Önce ısınma hareketleri yaptı sonra aracını tekmeledi -1

KARTININ BAKİYESİ YETERSİZ ÇIKTI

Pompa görevlisi Ertuğrul Nayır, aracının deposunu dolduran kadının kredi kartının bakiyesinin yetersiz çıktığını ve iletişim kuramadıklarını söyledi.

Önce ısınma hareketleri yaptı sonra aracını tekmeledi -2

"KAFASI GÜZELDİ SANIRIM, POLİSLER DE MÜDAHALE EDEMEDİ"

Kadının garip hareketlerinden şüphelenerek polisi aradıklarını belirten Nayır, “Polisler geldiğinde de garip hareketler yaparak otomobilini tekmelemeye başladı. Arabasına yumruk vurdu. Kafası güzeldi sanırım. Polisler de müdahale edemedi. Hayatımda ilk defa böyle bir şeye rast geldik. Müdürümüz polis merkezinde şahıstan şikayetçi olmadı. Onun mağduriyetini kendi cebinden karşıladı” diye konuştu.

Önce ısınma hareketleri yaptı sonra aracını tekmeledi -3

Önce ısınma hareketleri yaptı sonra aracını tekmeledi -4

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)