Yusuf Yazıcı'dan duygulandıran paylaşım
ensonhaber.com

Fransa Ligue 1 takımlarından Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, koronavirüs salgını ile ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşıp, 20 gün önce yaşadığı bir anısını anlattı.

Sakatlığı sonrası mayıs ayında sahalara dönmesi beklenen milli yıldız, duygu yüklü mesajında şu ifadelere yer verdi:

"GÖZLERİMİ KAPADIM, ÇOCUKLUĞUMA GİTTİM"

"Bundan 20 gün önceydi. Lille kulübünün medya ekibi, bir belgesel çekmek için antrenman yaptığım tesislere gelmişti. Çekime başladık ve ilk soruları, 'Yusuf nasıl hissediyorsun?' oldu. Gözlerimi kapadım, çocukluğuma gittim. Bir sessizlik oldu ve 'Elinden oyuncağı alınmış bir çocuk gibi hissediyorum' dedim. Zaman o anda, orada durdu sanki.

Yusuf Yazıcı'dan duygulandıran paylaşım

"BEN HEP FUTBOLLA İLGİLİ HAYALLER KURDUM"

Futbol benim hayattaki ilk ve en değerli oyuncağımdı. Çocukken bile futbol topunun etrafında dönen bir hayat hayal ederdim. Küçücük kağıtlara futbolla ilgili hayallerimi yazar, saklardım. Ailemin 'Yeter oğlum bu kadar çalışma' dediği zamanlarda bile, çalışmak, gelişmek, eksiklerimi kapatmak için daha fazla motive olurdum. Hani gözümüzü kapatıp hayaller kurarız ya zaman zaman. Ben ne zaman kapatsam gözümü, futbolla ilgili hayaller kurdum. Bazen başardım, bazen başaramadım ama hayal kurmayı, o hayale erişmek için çabalamayı hiçbir zaman bırakmadım. Sonra gözümü açtım ve baktım ki ekip karşımda duruyor ve yeni bir soru sormak için beni bekliyor. Devamında ne dediğimi çok hatırlamıyorum.

"OYUNCAĞIMA TEKRAR KAVUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYORUM"

Bildiğim tek şey; oyuncağıma tekrar kavuşmak için gün sayıyorum. Çok çalışıyorum. Bu hayatta başımıza gelen her şeyin bir sebebi var. Bize düşen her musibetten bir nasihat çıkarmak. Bu fotoğraf o gün çekildi. Aradan 20 gün geçti ve şimdi dünya bambaşka şeyler konuşuyor.

"BUGÜNLER DE GEÇECEK"

Evlerimizin dışına çıkabileceğimiz günlerin özlemini çekiyoruz. Ama tam da bugün ailelerimizi belki de hiç yapmadığımız kadar arıyor, sokaklarda olmanın, gezmenin değerini çok daha iyi anlıyoruz. Biliyorum ki bu günler de geçecek; ben, sen, o, biz, hepimiz oyuncaklarımıza tekrar kavuşacağız…"

Yusuf Yazıcı'dan duygulandıran paylaşım