Zehra Çilingiroğlu güzelliğiyle dikkat çekti

Ünlü sanatçı Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun 16 yaşındaki kızları Zehra, önceki akşam 1841 Tünel’in yeni yıl partisine katıldı.

Zehra Çilingiroğlu güzelliğiyle dikkat çekti

ZEHRA STİLİ

Her zaman tayt ve babetle görmeye alışık olduğumuz genç kız, abiye elbisesi, belirgin makyajıyla dikkat çekti.

ANNESİNE RAKİP OLDU

Zehra Çilingiroğlu, Türkiye'nin en güzel ve popüler kadını Hülya Avşar ile cemiyet hayatının göz önünde isimlerinden biri olan Kaya Çilingiroğlu'nun kızı olarak hayata gözlerini açtı... Babasıyla aynı adı taşıyan ünlü bir tıp doktorunun da torunu olan Zehra Çilingiroğlu, daha doğduğu ilk günden itibaren basının ve kamuoyunun dikkatini üzerine çekti.

ANNESİ GİBİ İLGİ ODAĞI

1998 doğumlu Çilingiroğlu, çocukluğunda anne ve babasıyla dışarı çıktığında hemen kameralar ve objektifler de onlara yöneliyordu. 30 yılı aşkın bir zamandır sürdürdüğü kariyeri boyunca hiç gündemden düşmeyen Hülya Avşar'ın hayatındaki herkes gibi kızı da ilgi odağında oldu.

Zehra Çilingiroğlu, bugün artık 16 yaşında bir genç kız. Ve artık yavaş yavaş popülerlik konusunda annesiyle rekabet etmeye başladı. Her ne kadar kendisi bunu istemese de hatta zaman zaman "utanıyorum, lütfen çekmeyin" dese de magazin basını onu adım adım takip ediyor...

Zehra Çilingiroğlu güzelliğiyle dikkat çekti

Zehra Çilingiroğlu'nun Kick Boks antrenmanı İZLE