- Adana'da bir eğlence mekanında hesabı ödemeyen bir kişi, mekandan atıldıktan sonra arkadaşlarıyla geri dönerek solist Kenan Arslan'ı dışarı çağırdı.
- Tartışmanın ardından şüpheliler, tabancalarla ateş açarak Arslan'ın ölümüne ve bir kişinin yaralanmasına neden oldu.
- Kaçan şüphelilerden ikisi yakalandı, diğerleri ise aranıyor.
Adana'nın Seyhan ilçesinde kimliği belirsiz kişi, eğlendiği mekanda hesabı ödemeyince iş yerinin ortağı ve solisti Kenan Arslan tarafından uyarıldı.
Duruma sinirlenen kişi, masadaki bardak, çatal ve bıçakları rastgele fırlattı.
KONUŞMA BAHANESİYLE ÇAĞIRDI
Bunun üzerine bu kişi, mekan çalışanları tarafından dışarı çıkarıldı.
Bir süre sonra mekana arkadaşlarıyla birlikte dönen şüpheli, Arslan'ı konuşmak için dışarı çağırdı.

SİLAHLA ATEŞ AÇIP KAÇTILAR
Burada çıkan tartışmada, şüpheli ile arkadaşları tabancalarla ateş açtı.
Vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralanan Arslan ile Abdülhalik Denk kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler kaçtı.
2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Arslan, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Arslan, kurtarılamadı. Arslan'ın cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.
Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştığı belirlenen Hüseyin Ç. ile B.D.'yi gözaltına aldı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmanın sürdüğü bildirildi.