Bir cadde üzerinde devriye atan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şüphe üzerine seyir halindeki bir otomobili durdurdu
Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen yabancı uyruklu A.S.G. isimli sürücünün polise ibraz ettiği ehliyeti sorgulayan trafik ekipleri ehliyetin sahte olduğunu tespit etti.
18 BİN TL PARA CEZASI KESİLDİ
Bunun üzerine yabancı uyruklu sürücü gözaltına alındı.
Sürücünün otomobili trafikten men edilerek çekici marifeti ile otoparka çektirilirken, sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 18 bin 677 lira para cezası kesildi.

ŞAHIS HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Şahsın hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçundan Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.
Şahsın sahte ehliyeti ise Nevşehir ilinde temin ettiği öğrenildi.