Aydın'da eski eşini 15 bıçak darbesiyle öldüren koca tutuklandı
DHA

Aydın'da dün akşam saatlerinde bir kadın daha, eski eşi tarafından vahşice katledildi..

Didim'de yaşayan Celal Taşkıran, 19 yıl evli kaldığı Yeter Zorba'dan 1991 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Zorba, boşanmalarının ardından da Almanya'ya yerleşti.

Ancak, Yeter Zorba, her yıl tatil için geldiğinde boşandığı Celal Taşkıran ile Efeler Mahallesi, 1381 Sokak'taki evlerinde kalmaya devam etti.

Bir süre önce tatil için Didim'e gelen Yeter Zorba ile Celal Taşkıran arasında dün saat 20.30 sıralarında, evde tartışma çıktı.

15 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Tartışmanın büyümesi üzerine Taşkıran, mutfaktan aldığı bıçakla Zorba'ya bıçakladı. Zorba, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı 15 bıçak darbesiyle yere yığıldı.

Olayın ardından Celal Taşkıran, polisi arayıp, kendini ihbar etti. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Yeter Zorba'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

"Velaket tartışmasında öldürdüm"

Olay sonrası kendini ihbar eden Taşkıran, gözaltına alındı. Taşkıran polisteki ifadesinde, Mersin'in Tarsus ilçesindeki evlerinin satışı için Yeter Zorba'nın kendisinden vekalet istediğini belirterek, "Bu nedenle aramızda anlaşmazlık çıktı. Çıkan tartışmada, öldürdüm" dedi.

Tutuklandı

Polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Taşkıran, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)