- Bursa'nın İznik ilçesinde hırsızlık yapan 3 şüpheliden 2'si, güvenlik kameralarının incelenmesiyle yakalandı.
- Kamera görüntülerinde maskeli şüphelilerin, aynı motosiklet üzerinde keşif yaptıkları belirlendi.
- Yakalanan şüpheliler H.Ö. ve A.D., adliyeye sevk edilirken, diğer şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.
Bursa'nın İznik ilçesinde, bir evde yaşanan hırsızlık olayı sonrası ev sahiplerinin ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olayın aydınlatılması için ilçenin farklı noktalarındaki 30 güvenlik kamerasına ait toplam 68 saatlik görüntü tek tek incelendi.
OLAY GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde maskeli şüphelilerin, aynı motosiklet üzerinde bölgede keşif yaptığı yer aldı.
Teknik analiz ve saha çalışmaları sonunda şüphelilerden ikisinin H.Ö. ve A.D. olduğu tespit edildi.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Şüpheliler, adreslerine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
Sorgulamaları yapılan H.Ö. ve A.D. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
ADLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Olayla bağlantılı olduğu belirtilen bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.
