Esenyurt'ta 'trafik' tartışması cinayetle bitti
DHA

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Turgut Özal Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı üzerinde saat 00.30 da meydana gelen kavgada, Onur Karamemiş (39) tabancayla vurularak öldürüldü.

Olaydan sonra harekete geçen Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, soruşturma başlattı.

Polis olayla ilgili şüphelileri yakalamak için harekete geçerken, 14 Mayıs'ta polise teslim olan 21 yaşındaki Yiğit D., cinayeti kendisinin işlediğini söyledi.

TRAFİK TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

Şüpheli ifadesinde, kendi araçlarıyla seyir halindeyken trafikte yol verme geçme yüzünden bir başka araçla tartışmaya başladıklarını, tartıştıkları kişinin bir süre sonra aracıyla önlerini kestiklerini anlattı. O kişinin silahını çıkararak iki el ateş ettiğini iddia eden şüphelinin, kendisinin de bir el ateş ederek olay yerinden kaçtığını anlattığı öğrenildi.

Esenyurt'ta 'trafik' tartışması cinayetle bitti

SUÇ DOSYASI KABARIK ZANLI TUTUKLANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüphelinin daha önceden uyuşturucu, motosiklet hırsızlığı, kasten yaralama, evden hırsızlık suçlarından gözaltına alındığı belirtildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Yetkililer, ailesinin Onur Karamemiş'in bir haraç çetesi tarafından öldürüldüğü yönünde iddiaları bulunduğunu, bu konunun da araştırıldığını söyledi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)