İHA

Son günlerde inanca yönelik akılalmaz saldırılara bir yenisi daha eklendi.

İstanbul'da camiye giren bir kişi, içeride alkol içtiği görüntüleri sosyal medya platformu Reddit hesabından paylaştı.

"Kondopolos" takma adını kullanan şahıs, fotoğrafın altına gelen yorumlara yazdığı cevaplarda da dini değerlerle alay etti.

"Cami boştu, çantadan çıkardım içtim"

Yazdığı bir mesajda caminin alt katının boş olduğunu belirten şahıs, "Ben de çantadan çıkardım içtim. İstanbul'un çok işlek bir semtinde ama boş bir cami" ifadelerini kullandı.

"Bulduklarında paşa paşa karakola giderim"

Yaptığı saygısızlığın üstüne pişkin mesajlarına devam eden şahıs, "3 bin 200 küsur caminin kameralarına ayrı ayrı baksınlar, bulduklarında paşa paşa karakola ifade vermeye giderim" diyerek adeta meydan okudu.

Korktu, hesabını sildi

Skandal paylaşım kısa süre içinde büyük tepkiye neden olurken, gelen yoğun tepkiler sonrası hesabın silindiği görüldü.

Zanlı yakalandı

Camide alkol alırken çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşan zanlı İstanbul'da yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Sosyal medyada camide alkol kullandığını gösterir fotoğraf paylaşan ve ’3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse' diye yazan S.Y.Ö. adlı şahıs İstanbul’da emniyet mensuplarımızca yakalanmıştır. Kahraman Türk polisi her suçluyu bulup yakaladığı gibi bu şahsı da bulup yakalamıştır. Adalete teslim etmiştir. Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)