Manisa’da tefecilere operasyon: 9 kişi tutuklandı

Manisa’da tefecilere operasyon: 9 kişi tutuklandı

Salihli ilçesinde polis ekiplerinin tefecilik suçuna karşı düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet güçleri, yurdun dört bir yanında sürdürdüğü başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tefecilik ve tehdit suçlarına yönelik geniş çaplı operasyon gerçekleştirildi.

100 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

Salihli’de 10 şahsa ait toplam 100 adrese eş zamanlı baskın düzenleyen ekipler, "suç veya suç unsurlarının bulunması ve şüphelilerin yakalanması" amacıyla arama yaptı.

ÇOK SAYIDA SUÇ UNSURU ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon kapsamında 3 tabanca, 71 mermi, 5 senet, 9 cep telefonu, 1 ajanda ile çok sayıda alacak-verecek belgesi ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Salihli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)