- Nevşehir'de kaybolan 19 yaşındaki Sümeyye Satılmış'ın cansız bedeni, aramalar sonucunda Kahveci Dağı eteklerinde bulundu.
- Polis ekipleri, genç kızın yüksekten düşerek öldüğünü belirlerken kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiyle netleşecek.
- Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı.
Nevşehir'de şüpheli ölüm...
19 yaşındaki Sümeyye Satılmış, dün saat 17.00 sıralarında Kayaşehir ve Kahveci Dağı çevresindeyken yakınları ile görüntülü görüşme gerçekleştirdi.
Bu görüşmenin ardından genç kızdan bir daha haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım talebinde bulundu.
İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Sümeyye Satılmış'ı bulmak için gece saatlerinde başlatılan geniş çaplı aramaya sabah saatlerinde de devam etti.
GÖRÜNTÜSÜNE ULAŞILDI
Ekipler bölgede hem yaya hem de drone destekli arama yaptı.
Ayrıca çevrede bulunan güvenlik ve KGYS kameralarını inceleyen ekipler, kızın dün akşam saatlerinde Kahveci Dağı eteklerinde gezdiği görüntüye ulaştı.

ÖLÜ HALDE BULUNDU
Bölgede çalışmalarını sıklaştıran ekipler, genç kızın cansız bedenine ulaştı.
Satılmış’ın yüksekten düşerek yaşamını yitirdiği öğrenilirken kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından tespit edilecek.
Öte yandan, olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri de inceleme yaptı. Satılmış’ın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

DEDESİNİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Ayrıca Nevşehir'de yalnız yaşayan Sümeyye Satılmış'ın dedesinin, karakolda verdiği ifade de ortaya çıktı. Dede M.Y.'nin verdiği ifadede, "İkametinde tek başına yaşamaktadır. Anne ve babası Nevşehir merkezde değildir. Torunum dün 10.20'de aradı ve rutin bir şekilde konuştuk. Bana işten geldiğini ve yatacağını söyledi. Sonrasında konuşmayı sonlandırdık.
Sümeyye'nin annesi F., beni saat 18.00'de aradı. Sümeyye'den haber alamadığını, evini dağıttığını ve kendisine ulaşamadığını söyledi. Ben de bu nedenle Sümeyye'nin ikametine gittim. İkamete gittiğimde ikamet dağınık durumdaydı. Kızım ile konuyu konuştum ve sonrasında Sümeyye'ye ulaşmaya çalıştım. Fakat ulaşamadım." dedi.
