- Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen operasyon kapsamında 10 şüpheli yakalandı.
- Bu şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 1 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.
- Operasyonda araçların şasi numaralarının sahtecilik ve dolandırıcılık amacıyla değiştirildiği tespit edildi.
AI özetimiz yardımcı oldu mu? Bize bildirin.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından, 'resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık' suçları kapsamında, şüpheli şahıslara yönelik yürütülen teknik ve fiziki takip çalışmalar sonucu operasyon gerçekleştirildi.
Operasyonda, yurt içinden temin edilen ağır hasarlı ve kullanılamaz durumdaki araçlara ait şasi numaralarının, gümrük kaçağı araçlara özel yöntemlerle 'change' yapılarak kullanıldığı tespit edildi.
ŞÜPHELİLERDEN 3'Ü TUTUKLANDI
Ünye ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda yakalanan ve adli mercilere sevk edilen 10 şüpheli şahıstan 3'ü tutuklanırken 1 şahıs adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Diğer şüpheliler ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.