Samsun’da aile katliamını polis önledi
İHA

Samsun’un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde, saat 23.30 sıralarında rehine olayı meydana geldi.

Şahin Ö., yanında 7 yaşındaki oğlu ile birlikte, boşandığı eşi Özgecan Y.’nin evine gitti. Genç kadının boşandığı eşine kapıyı açmaması üzerine iddiaya göre Şahin Ö., tabancasını 7 yaşındaki oğlunun kafasına dayayarak boşandığı eşinin evin kapısını açmasını sağladı ve içeri girip hem eşini hem de 7 yaşındaki oğlu ile 2 yaşındaki kızını silahlı rehin aldı.

Samsun’da aile katliamını polis önledi

KOMŞULAR İHBAR ETTİ

Komşuların ihbarı üzerine İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye ekipleri, kısa sürede olayın meydana geldiği 5. kattaki dairenin önüne geldi.

Samsun’da aile katliamını polis önledi

SİLAH SESİNİ DUYAN POLİS, ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Polis ekipleri evin içinde bir el silah sesi duymaları üzerine silahlarını çekerek, evin kapısını kırıp içeri girerek elinde silah bulunan ve eski eşi ile 2 çocuğunu rehin alan Şahin Ö.’ye tabancayla ateş açarak etkisiz hale getirdiler.

YANINDA BİR KUTU MERMİ GETİRMİŞ

Sağ dizinden ve sol elinden yaralanan Şahin Ö., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olay yerinde 1 adet 7.65 mm çaplı ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Samsun’da aile katliamını polis önledi

Ayrıca, Şahin Ö.’nün üzerinde yapılan aramada ise 1 kutu mermi elde edildi. Şahin Ö.’nün daha önce tapuda memur olarak çalıştığı, eşini bıçakladığı, bu yüzden cezaevine girip çıktığı ve memurluktan ihraç edildiği ileri sürüldü. Özgecan Y.’nin şuan 2 yaşında olan kızına hamileyken eşinden boşandığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun’da aile katliamını polis önledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)