Siirt'te 4 kadın nehir suyuna kapıldı: 1 ölü 2 kayıp

v

Pervari ilçesine bağlı Yukarıbağcılar köyünde oturan Hediye Eryılmaz, Amine Gürbüz, Azime Taraman ve Nuriye Taraman, akşam saatlerinde Van'ın Çatak ilçesi yakınlarında bulunan Herekol Dağı eteklerinde peynir otu toplamaya çıktı.

Dağ yamacına gitmek için Masido Nehri'ni geçmeye çalışan 4 kadın, akıntıya kapıldı. Akıntıya kapılan kadınların çığlıklar içinde sürüklendiğini gören çevredeki köylüler yardıma koştu.

Siirt'te 4 kadın nehir suyuna kapıldı: 1 ölü 2 kayıp

2 KADIN ARANIYOR

Kadınlardan Azime Taraman köylüler tarafından nehirden sağ çıkarılırken, Nuriye Taraman'ın ise cesedi bulundu. Nuriye Taraman'ın cesedi Van'ın Çatak ilçesi devlet hastanesine götürülürken, Azime Taraman ise Pervari Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Akıntıya kapılan Hediye Eryılmaz ile Amine Gürbüz ise halen aranıyor.