İHA

Geçtiğimiz gün, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Zeynep Kamil Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde, beden eğitimi dersinde öğrencilerden birinin voleybol topuna ayakla vurması nedeniyle bir grup öğrenci arasında tartışma çıktı.

Çocuklar birbirine girdi, 2 öürenci yaralandı

Öğrenciler arasındaki sözlü tartışma, okul çıkışında bir anda şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgaya bir kişi de bıçakla dahil oldu. Kavgayı çevredeki vatandaşlar ve okul öğretmenleri zorlukla ayırdı. Kavgaya karışan öğrencilerden E.O. ve S.B. kafasından yaralandı.

Aileleri okula çağrıldı

Durumun bildirilmesi üzerine kavganın yaşandığı okula çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, olaya karışan öğrencilerin ailelerini okula çağırırken olayla ilgili inceleme başlattı.

Öğrencilerden birinin babası şikayetçi oldu

Kavgaya karışan öğrencilerden E.O.'nun babası Elvan Oğlakçı,

Ders esnasında çocuklar voleybol oynarken top nedeniyle tartışmışlar. Saat dört gibi dışarıya çıkınca yaklaşık 25 kişilik öğrenci ve öğrenci olmayan bir grup, üç kişiyi darbedip bıçak çekiyorlar. Okuldakiler çocukları kurtarıyor. Ama o anda herhangi bir adli işlem başlatılmıyor. Sağlık sorunu olsa bile bir müdahale yapılmıyor. Ben şikayetçiyim.

dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)