Ajda Pekkan estetiğini kıyafetiyle sakladı

Estetik deyince akla gelen ilk isim tabi ki Süperstar Ajda Pekkan.. Bugüne kadar tam 21 kez estetik operasyonu yaptırdı. Bugünlerde yine bir estetik operasyon haberiyle gündemde. Son operasyonunun izlerini kapatmak için ise kamuflaj giydi.

Ajda Pekkan estetiğini kıyafetiyle sakladı

ABD'DE YAĞ ALDIRDI

Ajda Pekkan estetiğini kıyafetiyle sakladıİlerleyen yaşına rağmen hala bir genç kız gibi sahnelerden inmeyen başarılı sanatçının, bir süre önce ABD'nin Florida eyaletine giderek kollarının alt kısmındaki yağlarını aldırdığı iddia edilmişti!

BIÇAK DEĞMEYEN YERİ YOK

Bugüne kadar bıçak değmemiş yeri kalmayan ünlü sanatçı, aynı operasyonu 2010 yılında da yine ABD'de yaptırmıştı. Süperstar'ın bu ameliyatı, Adil Ceydeli isimli dünyaca ünlü estetik uzmanına yaptırdığı iddia edilmişti.

Ajda Pekkan konserinden kareler

Ajda Pekkan estetiğini kıyafetiyle sakladı

İLK KEZ BU KADAR KAPALI

İşte Süperstar, bu iddiaları doğrularcasına önceki gece verdiği konserde, kollarını gizledi. Sadece kollarını gizlediği anlaşılmasın diye tam bir kamuflaj kostümüyle sahne aldı. Süperstar, 'Engel Tanımayanlar' için düzenlenen konserde özel sporcularla seyircilerin karşısına çıktı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ajda Pekkan ''Çocuklar ve gençler bizim geleceğimiz. Bu projeye destek olmak ve özel sporcularla vakit geçirmek konsere hazırlanmak benim için eşsiz bir deneyim oldu" dedi.

ÇOCUK SORUSUNA "AH" ÇEKTİ

Muhabirlerin, "Çocuk ister miydiniz'' sorusu karşısında önce kısa bir ah çekti. Daha sonra ''Çok keyif alırdım. Benimde böyle olmam kısmetmiş. Allah hepinizin çocuklarını sizlere bağışlasın'' ifadelerini kullandı.

21 KEZ OPERASYON

*3 kez burnunu yaptırdı.
* 6 kez dudaklarına silikon enjekte ettirdi.
* Diz kapaklarını gerdirdi.
* 2 kez karın bölgesini gerdirdi.
* 4 defa yüzünü gerdirdi.
* Kaşlarını çektirdi.
* Göz kapaklarını kaldırttı.
* Göğüslerini dikleştirdi.
* Kol altındaki yağları iki kez aldırdı.
* Süperstar 6 ayda bir yüzüne botoks da enjekte ettiriyor.