AK Parti 25 yaşında: Ankara'da 100 bin kişi programa katıldı

AK Parti, kuruluşunun 25. yılını Ankara'da düzenlenen programla kutluyor.. Tören alanında coşkulu bir kalabalık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı beklerken, programa en az 100 bin kişinin katıldığı ifade edildi.

Furkan Can Furkan Can
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

AK Parti'nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara Millet Bahçesi'nde düzenlenen büyük şölen için geri sayım başladı.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen on binlerce vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı konuşmayı beklemek üzere alanı doldurdu.

EN AZ 100 BİN KİŞİ PROGRAMA KATILIM SAĞLADI

Edirne'den Kars'a, Şanlıurfa'dan Van'a kadar Türkiye'nin farklı illerinden gelen vatandaşlar, Başkan Erdoğan'ın gelişini heyecanla bekliyor.

Resmi rakamlara göre AK Parti'nin 25. kuruluş yıl dönümü programına 100 bin kişinin üzerinde bir katılım olduğu ifade edildi.

"MİLLETLE KUCAKLAŞMA" MESAJI

Başkent Millet Bahçesi'ndeki programı protokol üyeleri de vatandaşlarla birlikte ayakta takip edecek.

Böylece AK Parti'nin 25. kuruluş yıl dönümünde, "milletle kucaklaşma" mesajının öne çıkarılması hedefleniyor.

Programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaklaşık 45 dakikalık bir konuşma yapması beklenirken, Erdoğan'ın yeni dönem hedefleri ve Türkiye vizyonuna ilişkin önemli mesajlar vermesi bekleniyor.