Beşiktaş evinde Erzurumspor'u 4 golle devirdi

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Alanyaspor ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi sonrası kritik bir maça çıkan Beşiktaş rakibini 4-0 mağlup ederek puanını 22'ye çıkardı.

Giriş: 20.12.2020 - 20:52 Güncelleme:
Haber Merkezi

Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi Beşiktaş, 4-0'lık skorla kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 59. dakikada penaltıdan Vincent Aboubakar, 63. dakikada Georges-Kevin N'Koudou, 69. dakikada Domagoj Vida ve 71. dakikada ikinci kez Vincent Aboubakar attı.


Beşiktaş formasıyla çıktığı son beş Süper Lig maçında da fileleri havalandıran Vincent Aboubakar (7 gol), toplamda da bu sezon 8 golle ligin en golcü oyuncusu oldu.

Evindeki galibiyet serisini 4 maça çıkaran Beşiktaş, puanını 22'ye yükseltti ve 1 maç eksiğiyle lider Alanyaspor ile farkı 4 puana indirdi. Galibiyet hasreti 10 maça çıkan ve üst üste 4. yenilgisini alan BB Erzurumspor, 9 puanda kaldı.

Beşiktaş, ligde bir sonraki maçını 24 Aralık Perşembe 19.00'da Ankaragücü'ne karşı deplasmanda oynayacak. Erzurumspor ise 23 Aralık Çarşamba günü Denizlispor ile sahasında karşılaşacak.


Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.