Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantep FK, Fenerbahçe'yi konuk edecek. Haftanın son maçı olan Gaziantep - Fenerbahçe maçının detayları araştırılıyor.

Giriş: 14.01.2023 - 12:46 Güncelleme:
Özel Haber

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta heyecanı devam ediyor. Bu hafta Fenerbahçe, Gaziantep FK'ye konuk olacak. Sarı-lacivertliler, deplasmanda oynayacağı bu maçta Gaziantep ile 7. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe bu karşılaşmalarda 4 galibiyet alırken, Gaziantep 2 galibiyet aldı. Jesus ekibi 5. galibiyeti için mücadele edecek.

Süper Lig'de bu sezon 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan Fenerbahçe, topladığı 35 puanla 2. sırada yer alıyor. Gaziantep FK ise, ligde 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgi ile topladığı 19 puanla averajla 11. sırada yer alıyor.

Ligde 7. kez karşı karşıya gelecek olan Gaziantep ve Fenerbahçe maçı, taraftarlar tarafından araştırılmaya başladı. Peki Gaziantep - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda?

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman?

Gaziantep FK - Fenerbahçe karşılaşması 15 Ocak 2023 Pazar günü saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Kalyon Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi, hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.