Fenerbahçe'de gündem Aaron Boupendza

Kadrosuna mutlak bir golcü katmak isteyen Fenerbahçe, daha önce Hatayspor’da oynayan ve sarı-lacivertli taraftarların da beğendiği Aaron Boupendza ile yakından ilgileniyor.

Giriş: 27.07.2022 - 09:53 Güncelleme:

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertliler, bu bağlamda kaliteli bir golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Geçtiğimiz günlerde hücum hattına Joshua King ve Joao Pedro gibi isimlerle takviye yapan Fenerbahçe, yıldız bir golcü arayışında.

2020-21 sezonunda Hatayspor'da başarılı bir performans ortaya koyan ve Süper Lig'de 36 maçta 22 gollük başarısıyla krallık tacını takan Gabonlu oyuncu, yaz transfer döneminde Katar Ligi temsilcisi Al-Arabi'ye transfer olmuştu.

Fenerbahçe'ye önerildi

Katar'ın önemli basın organlarından biri olan Al-Watan’ın haberine göre; Katar'dan ayrılmak isteyen oyuncu, menajerler vasıtasıyla Fenerbahçe'ye önerildi. Teknik Direktör Jorge Jesus'un da onayı alındıktan sonra Boupendza için girişimler başladı. Al-Watan, "Fenerbahçe Boupendza'yı istiyor" başlığıyla haberi duyurdu.

Geçen sezon anlaşma sağlanmamıştı

Sarı-lacivertliler, Hatayspor'da oynarken de 25 yaşındaki golcüyle yakından ilgilenmişti. Ancak 2020-21 sezonunda şartlarda anlaşma sağlanamamış ve Boupendza Katarlı ekip Al-Arabi’ye transfer olmuştu.

Satın alma opsiyonuyla kiralama

Boupendza ismi taraftarların dilinden düşmezken Fenerbahçe yönetimi, transferi hafta sonuna kadar netleştirmek istiyor. Sarı-lacivertli ekibin Al-Arabi'ye satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi.

Taraftarlar istiyor

Fenerbahçe taraftarı, yönetimden forvet transferi beklerken, Boupendza haberini duyan sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada Gabonlu oyuncu için gündem oluşturdu.

Yakın zamanda Boupendza transferi ile gelişmeler yaşanacağı tahmin ediliyor.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.