Samsung'un ilk çentikli telefonu: Galaxy M

Geçtiğimiz yıllarda akıllı telefonlarda bulunan çentikli ekran bir hayli popüler hale gelirken, Samsung'un ilk çentikli ekranlı telefonu Galaxy M olacak.

Giriş:
Haber Merkezi

Samsung, farklı fiyat aralıklarında geniş bir telefon serisine sahip. Amiral gemisi Galaxy S ve Note serisi, orta seviye A serisi ve bütçe dostu J serisi bunlardan sadece bazıları. Şirket, şimdi ise yeni Galaxy M serisini tanıtmak için gün sayıyor.

SU DAMLASI ÇENTİĞİ BULUNACAK

Yeni Samsung Galaxy M telefonlarının, Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un ilk çentikli cihazları olduğu söyleniyor. Yeni bilgilere göre Samsung, Galaxy M serisinde su damlası çentiği bulunan Infinity-V adını verdiği bir ekran tipi kullanacak. Samsung, oluşturduğu Galaxy M serisine ait bir internet sayfası oluşturarak bu bilgileri doğruladı. Samsung'un resmi Galaxy M sayfasına BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz.


28 OCAK'TA TANITILACAK

Resmi görüntülere baktığımızda, telefonun ince çerçevelerden oluştuğu açık bir şekilde görülüyor. Ayrıca telefonun arkasında iki adet kamera, dikey bir şekilde konumlandırılmış. Samsung'un resmi sayfasında paylaştığı gibi Galaxy M serisinin 28 Ocak'ta tanıtılması bekleniyor.

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2024 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.