Ayşe Hatun Önal memleketi Adana'da konser verdi
İHA

ayşe

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin 4. yaş günü etkinliğinde hemşehrileriyle buluşan Ayşe Hatun Önal, en popüler şarkılarıyla sevenlerine mini bir konser verdi.

HAYRANLARI AKIN ETTİ

Son dönemlerde "Çak Bir Selam" adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ve "Güm Güm" adlı şarkısıyla da bu çıkışını taçlandıran Ayşe Hatun Önal’ı dinlemek ve onu yakından görmek isteyen hayranları, Adana Optimum’a adeta akın etti.

Kaptan şapkasıyla konser veren Önal, "Çak bir selam" adlı şarkısını seslendirirken başındaki şapkayı izleyenlerin üzerine attı. Eli çabuk bir hayran, şapkanın yeni sahibi oldu.

Ayşe Hatun Önal memleketi Adana'da konser verdi VİDEO

Ayşe Hatun Önal memleketi Adana'da konser verdi

AKRABALARIYLA HASRET GİDERDİ

Konserin ardından imza gününde hemşehrileriyle bir araya geldi. Kendisini öpmek, tokalaşmak, sarılmak ya da sohbet etmek isteyen hiç kimseyi kırmayan Ayşe Hatun Önal, sık sık memleket özleminden söz etti.

Ayşe Hatun Önal, çok sayıda akrabasının ve okul arkadaşının kendisini izlemeye geldiğini görünce, bulunduğu platformdan aşağıya inerek yanlarına gidip hasret giderdi.

Ayşe Hatun Önal memleketi Adana'da konser verdi

"BABAMLAR 18 KARDEŞ"

Konser sonrası, anne ve baba tarafının çok kalabalık olduğunu söyleyen Önal, baba tarafının 18 kardeş olduğunu söyledi:

"KUZENLERİMİN SAYISINI BİLMİYORUM"

"İş yoğunluğu nedeniyle onları göremiyordum... Biz 4 kardeşiz, babam ve anne tarafım çok kalabalık. Babam 18 kardeş ve bu yüzden kuzenlerimin sayısını ben bile bilmiyorum."

Ayşe Hatun Önal memleketi Adana'da konser verdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)