Beşiktaş'tan golcü operasyonu hız kazandı!
Beşiktaş, golcü transferi için rotasını iki yıldız isme çevirdi. Siyah-beyazlılar, bonservisi elinde bulunan Dusan Vlahovic için şartlarını zorlarken Benfica'nın Yunan forveti Vangelis Pavlidis için de teklifini yükselterek girişimlerini hızlandırdı.
Beşiktaş, golcü transferine hız verdi...
Siyah-beyazlıların transfer listesinde, iki önemli yıldız dikkat çekiyor.
İlk olarak Juventus'la sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Dusan Vlahovic'in öne çıktığı belirtildi.
İLK HEDEF VLAHOVIC: OLMAZSA PAVLIDIS!
Sırp golcüye imza parası için 8 milyon euroya kadar çıkıldığı ifade edildi. Beşiktaş'ın 26 yaşındaki forveti kadrosunda görmeyi çok istediği bildirildi.
Vlahovic'in de Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakmaya başladığı da dile getirildi.
Beşiktaş'ta Dusan Vlahovic'te bir sorun çıkması halinde alternatif isim belirlendi.
Benfica'dan ayrılması beklenen Vangelis Pavlidis'in B planı olduğu kaydedildi.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ TEKLİFİ ARTIRDI
Portekiz ekibiyle Haziran 2029'a kadar sözleşmesi olan 27 yaşındaki golcü için Beşiktaş'ın teklifini artırdığı belirtildi.
A Bola'da yer alan haberde; Yunan yıldız konusunda siyah-beyazlıların son derece ciddi olduğu vurgulandı.
Pavlidis'in de kendisine gelecek bütün teklifler içerisinde değerlendireceği ve karar alacağı aktarıldı.

