Beylikdüzü’nde kar etkisini gösterdi
İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Beylikdüzü’nde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, üst geçitleri ve yolları beyaz örtü ile kapladı.

KAR FIRTINASI ETKİSİNİ ARTIRIYOR

Yağış ve fırtına nedeniyle vatandaşlar, zaman zaman yürümekte zorlandı. Kar yağışının etkisiyle sokaklarda, seyrine doyum olmayan görüntüler de oluşturdu.

Beylikdüzü’nde kar etkisini gösterdi

Öğleden önce aralıklarla karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar şeklinde seyreden yağış, havanın soğumasıyla özellikle Avrupa Yakası'ndaki ilçelerde etkisini artırdı.

İstanbul'da kar yağışı etkili oluyor VİDEO

Beylikdüzü’nde kar ve fırtına etkisini gösterdi VİDEO

ETKİSİNİ ARTIRACAK

Büyükçekmece, Başakşehir, Arnavutköy, Silivri ve Çatalca'daki yağış nedeniyle D-100 karayolu ile TEM otoyolunda sürücüler, zaman zaman zor anlar yaşadı. Sıcaklığın sıfır derece ölçüldüğü kentte, yağışların yarın da etkili olması bekleniyor.

Beylikdüzü’nde kar etkisini gösterdi

AKŞAM SAATLERİNDE ŞİDDETLENDİ

İstanbul’da etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar zor anlar yaşarken bazı vatandaşlar da karın keyfini çıkardı.

Beylikdüzü’nde kar etkisini gösterdi

Kentin cadde ve sokakları beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar zor anlar yaşarken bazı vatandaşlar da karın keyfini çıkardı. Şehrin tarihi yapılarıyla birleşen kar manzarası birçok noktada seyrine doyumsuz görüntüler oluşturdu.

Beylikdüzü’nde kar etkisini gösterdi

Bu arada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbulluların hiçbir olumsuzluk yaşamaması için 7 bin 83 personel, bin 357 araç, köy yolları için 147 traktör, metrobüs güzergahında 33 kışla mücadele aracını göreve hazır tutuyor.

Beylikdüzü’nde kar etkisini gösterdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)