Adım Farah dizisi nerede, hangi semtte çekiliyor? İşte Adım Farah dizisi çekim yeri...

FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Adım Farah dizisi, hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile büyük ses getirmişti. FOX Tv'nin yeni dizisi Adım Farah'ın yönetmenliğini ise Recai Karagöz üstleniyor. Dizinin çekim yeri sorgulanmaya başlandı. Peki Adım Farah dizisi nerede, hangi semtte çekiliyor?

Adım Farah dizisi nerede çekiliyor?

Adım Farah dizisinin çekim yeri sorgulanıyor. Dizinin, İstanbul ve ilçelerinde çekildiği bilinmekte. Çekimler özellikle Beşiktaş ve Galata bölgelerinde gerçekleştirilmekte.

Adım Farah dizisi oyuncuları kimler?

Demet Özdemir - Farah Erşadi

Engin Akyürek - Tahir Lekesiz

Fırat Tanış - Mehmet Koşaner

Oktay Çubuk - Kaan Akıncı

Derya Pınar Ak - Gönül Koşaner

Rastin Paknahad - Kerimşah

Ali Sürmeli - Orhan Koşaner

Mustafa Avkıran - Ali Galip Akıncı

Senan Kara - Vera Akıncı

Lale Başar - Perihan Koşaner

Adım Farah dizisi konusu nedir?

Farah karakteri, 28 yaşında İranlı bir kadındır. 6 sene önce İran'dan Fransa'ya kaçarken İstanbul'da durmak zorunda kalmıştır. Çünkü hamile olduğunu öğrenmiştir. Sonrasında kaçak şekilde burada yaşamaya başlar. Üstelik, oğlu Kerimşah'ın nadir rastlanan bir hastalığı vardır. Bağışıklık sistemi doğuştan çok zayıf olduğundan, Kerimşah hastalıklara açık bir çocuktur. Bu sebeple steril bir ortamda yaşamak zorunda olacaktır. Farah, tıp eğitimi almış olmasına rağmen, kaçak olarak İstanbul'da temizlikçi olarak çalışmaktadır. Farah'ın hayattaki gayesi oğlu Kerimşah'ın sağlığına kavuşmasıdır. Sonrasında para biriktirip, oğlunu tedavi ettirip tekrar Fransa'ya gidecektir.

Fakat Farah'ın dünyası bir gecede alt üst olur. Temizliğe gittiği bir mekânda mafyanın işlediği bir cinayete şahit olacak ve Tahir Lekesiz ile tanışacaktır.