İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun poz verdiği kadınlar gündem olmaya devam ediyor.

Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik ziyaretinde başkan vekili Melek Mızrak Subaşı'yla kareleri Twitter başta olmak üzere sosyal medyada çok konuşulanlar arasında girdi.

Sosyal medya kullanıcıları, Subaşı'nın stilini ve görünüşünü ünlü TV dizisi Game of Thrones'taki Targaryen hanedanlığı üyelerine benzetti.

Binlerce beğeni ve yorum alan Melek Mızrak Subaşı, övgülere yanıt verdi.

Peki, Melek Mızrak Subaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte biyografisi...

Melek Mızrak Subaşı'nın biyografisi

1988 yılında Bulgaristan'da dünyaya gelen Melek Mızrak Subaşı, Bilecik'e göç etti.

Lise ğitimini burada tamamlayan Subaşı, üniversite için tekrar Bulgaristan'a döndü.

Bulgaristan Sofya Yüksek İnşaat Mimarlık ve Jeoloji Üniversitesinde Mimarlik üzerine Lisansını tamamlayan Melek Mızrak Subaşı, aynı üniversitede tezli yüksek lisansını tamamlayarak, Bulgaristan Mimarlar Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Bir süre mimar olarak çalışmasının ardından yolu siyasetle kesişti.

31 Mart 2019 yerel seçimleriyle birlikte Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başladı. Başkan Yardımcılığı sırasında aynı zamanda İmar Komisyon Başkanlığı, Meclis Divan Katipliği, Kent Estetik Kurulu Asil Üyeliği, Bilecik Belediyespor Başkanlığı ve Bilecik Kadın Kooperatifi Yöneticiliği görevlerini de başarıyla yerine getirmiş ve getirmeye de devam etmektedir.

Subaşı, şu an Bilecik Belediyesi Başkan Vekili görevini yapmakta, evli ve bir çocuk annesidir.

Tarzı ve güzelliği gündemde

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bilecik ziyaretiyle birlikte Melek Mızrak Subaşı da gündem oldu.

Kentte esnaf ziyareti ve halkla buluşma etkinlikleri de düzenleyen İmamoğlu’na Bilecik Belediyesi başkan vekili Melek Mızrak Subaşı eşlik etti.

O anlar sosyal medyada paylaşıldığı gibi yorum yağmuruna tutuldu.

Daha önce Subaşı’dan haberi olmayan kullanıcılar, paylaşımının altına ‘Ekrem Başkan bir an Norveç’e gitti sandım’, ‘Bilecik Belediyesi’ni Targaryenler mi kazanmış’, ‘Bilecik İsveç’e mi geçti?’ gibi yorumlar yaptı.

Teşekkür paylaşımı

Yapılan yorumların akabinde Melek Mızrak Subaşı'ndan teşekkür mesajı geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Subaşı, "İltifatlarınız, esprileriniz ve güzel yorumlarınızı görüyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum" yazdı.