Bu akşam bağış toplanacak mı? Türkiye Tek Yürek 16 Şubat Perşembe...

Türkiye’yi yasa boğan 6 Şubat depremi, geride büyük bir enkaz bıraktı.

Art arda yaşanan iki depremde merkez üssü Kahramanmaraş başta olmak üzere Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis ve Elazığ etkilendi.

35 bin vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremde, binlerce yaralı enkaz altından kurtarıldı.

Depremzedelerin yaralarının sarılması amacıyla organize edilen ‘Türkiye Tek Yürek’ bağış kampanyasında, Türkiye tek yürek oldu.

“Türkiye Tek Yürek” başlıklı programın moderatörlüğünü Pelin Çift, Deniz Bayramoğlu, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Didem Arslan Yılmaz, Çağla Şikel, Nihat Hatipoğlu ve Tümer Doğru üstlendi.

İş insanından kumbarasındaki parasını bağışlayan çocuklara kadar milyonlarca kişi yardım kampanyasına destek oldu.

Kampanya süresince telefonla bağlanarak yapılan bağışlarda 115 milyar 146 milyon 528 bin lira, SMS ile yapılan bağışlarda ise 9 milyonun üzerinde SMS ile milyonlarca lira toplandı.

Vatandaşlar, 16 Şubat Perşembe akşamı yardımların devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Bu akşam da bağış yapılacak mı sorusu gündemde yer alıyor.

Peki, Türkiye Tek Yürek bu akşam var mı? 16 Şubat Perşembe bağış toplanacak mı? İşte detaylar...

Türkiye Tek Yürek bugün var mı?

Türk Televizyoncular Derneği'nin destekleriyle 8 kanalda ortak olarak yayınlanan Türkiye Tek Yürek gecesi, 15 Şubat'ta gerçekleşti.

16 Şubat'ta devam edecek mi sorusunun yanıtı ise hayır. Bağış tamamlandı ve toplamda 115 milyar 146 milyon 538 bin liraya ulaşıldı.