Ekranlara dönmeye hazırlanıyordu! Kurtlar Vadisi yeni sezon ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Bir dönemin sevilen dizilerinden Kurtlar Vadisi'nin oyuncusu Necati Şaşmaz dizi çekimleri için Ocak ayını işaret etmişti. Ancak çekimlerin başlamaması dikkat çekti. Dizinin hayranları yeni sezonun başlama tarihini sorgulamaya başladı. Şaşmaz, Kasım ayında TRT müzikte bir programa katılmış ve dizi hakkında önemli açıklamalar yapmıştı.

Kurtlar Vadisi yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi için araştırmalar hızlanırken, Polat Alemdar'ın yeni sezonda neler yapacağı en çok araştırılan konulardan biri oldu. Yeni dizide Memati'nin olup olmayacağı konusu tartışılıyor. Bu esnada dizinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ise 2023 yılına işaret etti.

Kurtlar Vadisi için heyecanlı bekleyiş devam ederken diziden ses çıkmaması hayranları endişelendirdi.

Necati Şaşmaz, daha önce katıldığı programda dizi çekimleri için hazırlık aşamasında olduklarını belirtmişti. Film ekibi tarafından henüz yeni bir açıklama gelmedi.

Yeni sezon hakkında duyuru bekleniyor

Pana Film’den henüz bir açıklama gelmemesi büyük bir hayal kırıklığına sebep oldu. Dizinin bir dijital platformda yer alacağı da konuşulmuştu. Ancak bu iddianın asılsız olduğu ortaya çıktı. Çekimlere başlanıldığında ve yeni bir gelişme yaşandığında sayfamızda yer vereceğiz.