Ertelenen TOKİ İstanbul kurası ne zaman, hangi gün, saat kaçta? 2+1, 3+1 TOKİ kura tarihleri!

TOKİ 250 bin konut projesinde birçok ilde kura çekimleri tamamlandı. Şimdi ise gözler Megakent'e çevrildi. İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler, TOKİ çekiliş tarihini sabırsızlıkla bekliyor.

Deprem nedeniyle TOKİ'den yapılan açıklamada kura tarihlerinin ertelendiği belirtilmişti. Başvuruda bulunan vatandaşlar, yeni takvimi sorguluyor.

"TOKİ İstanbul kurası ne zaman çekilecek, saat kaçta" sorusu binlerce kişinin gündeminde yer alıyor.

TOKİ'nin internet sitesinde yapılan açıklamaya göre Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler'de toplam 28 bin 340, Çatalca 'da 540, Silivri'de 200 ve Tuzla'da 20 bin 920 konut yapılacak.

2023 TOKİ İstanbul kura başvurusu isim listesi de açıklandı. Kuraya katılacak olan isimler ve başvurusu red olan isimler netleşti.

Peki, TOKİ İstanbul kurası ne zaman, hangi gün çekilecek? İstanbul TOKİ kura çekimi saat kaçta? İşte detaylar...

TOKİ İstanbul kurası ne zaman 2023?

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul Avrupa Yakası'nda kuraya çekimine hak kazananların katılacakları kuraların tarihi henüz belli olmadı.

TOKİ kuralarının mart ayına kadar tamamlanacağı açıklanmıştı. Deprem nedeniyle durdurulan kura çekimlerinin bu hafta başlaması tahmin ediliyor.

TOKİ'den yapılan açıklamada, "Ülkemiz genelinde düzenlenecek olan tüm kura organizasyonları yaşanılan afetten dolayı ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur." denildi.