Survivor yedekleri arasında kim seçildi? İşte 2023 Survivor ana kadroya katılan isim...

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da yarışmacılar arasında rekabet devam ediyor. İlgiyle takip edilen programda dün akşam gerçekleşen eleme konseyinden sonra adaya veda eden isim belli oldu. Peki Survivor'da yedek isimler kimler oldu?

Survivor'ın yedekleri kimler oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da elenen isim Aleyna oldu. Survivor'da yedekler arasında kimin adaya katılacağı ise henüz belli olmadı. Ancak saat 23.15'de yapılacak oylamanın ardından yarışmaya katılacak kişi belli olacak ve haberimize eklenecektir.

Elemenin sonrasında devam eden konseyde toplam 10 yedek isim ekrana çıkmış olacak. Yapılacak olan seyirci oylaması ile beraber son yedekler kesinleşmiş olacak ve iki erkek, iki kadın ve kalanlar arasında en çok oy alan beşinci isim Survivor'a dahil olacak.

Fragmanda yer alan yedeklerde erkek yarışmacılar arasında Yaman Keleş, Yiğit İnandı, Kerem Tavşancı ve Batuhan Yeşilyurt yer almıştı. Bu isimlerin yanı sıra kadın yarışmacılar arasında ise Özlem Kolukırık, Merve Yıldırım, Başak Şahin, Kardeniz Kılıç, Ebru Yurtseven, Nefise Karatay, Çağla Taşdelen yer aldı.